Adet günüm düzensiz kaç günü baz almam gerek?

daffyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
19
6
1
28
bende pcos var o yüzden adetlerim düzensiz 34,38,24,40 50-60 ları bile gördüm aşırı düzensiz. Bu ay 27. Günde beta 8.6 çıktı. Adetim her halükarda geçmemiş oluyor ama yinede aklıma takıldı gebelik olup olmadığı. Üç ay tedavi gördüm olmadı bu arada. Doktor adet gününün geçmesini bekle dedi ama hangi gün en uzunu beklesem üç dört ay beklemem lazım lütfen bi akıl verin🥺

bende pcos var o yüzden adetlerim düzensiz 34,38,24,40 50-60 ları bile gördüm aşırı düzensiz. Bu ay 27. Günde beta 8.6 çıktı. Adetim her halükarda geçmemiş oluyor ama yinede aklıma takıldı gebelik olup olmadığı. Üç ay tedavi gördüm olmadı bu arada. Doktor adet gününün geçmesini bekle dedi ama hangi gün en uzunu beklesem üç dört ay beklemem lazım lütfen bi akıl verin🥺
Ben pkolu değilim ama aynı bu şekilde düzensizdi afetlerim, 30,35,45,50 gün gibi değişirdi hep ben şunu baz aldım; aralıktam ocağa 33 gün dü adet aralığım şubatta da dedim ki kendime en son 33.günde adet oldum bu ay 33 gün beklicem, 34.gün test yapıcam, öyle de yaptım ve pozitif çıktı hamile olduğumu öğrendim

Ben pkolu değilim ama aynı bu şekilde düzensizdi afetlerim, 30,35,45,50 gün gibi değişirdi hep ben şunu baz aldım; aralıktam ocağa 33 gün dü adet aralığım şubatta da dedim ki kendime en son 33.günde adet oldum bu ay 33 gün beklicem, 34.gün test yapıcam, öyle de yaptım ve pozitif çıktı hamile olduğumu öğrendim
Ya sizin için çok sevindim 🌸 marttan nisana 35 di benimde 35 i bekliyim o zaman. Uygulama kullanıyorum yıllardır ortalama 41 gün diyor orada ama çok uzun geldi😊

Ovitrelle i ne zaman vuruldunuz ve ondan sonra adet olmadınız mı ?

Ovitrelle i ne zaman vuruldunuz ve ondan sonra adet olmadınız mı ?
Ovitrelle Mart’ta oldum 23 marttı. Ama tutmadı küçük bir kist oluştuğunu söyledi ve bir ay ara verelim kist kaybolsun demişti. Adette oldum sonrasında 10 nisanda. Ovitrellenin yapıldığı aydan bir ay slnra daha etkili olduğunu söyleyenler de var. Ama ben bitkisel bir takviye kullandım. İlk defa da betam bu kadar yükseldi zaten

Back
X