Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın üzülme kalbini ferah tut kimyasaldan sonraki ay direk hamile kalan çok insan var hem kimyasal sağlıksız embriyoyu vücuttan atiyomus yani saglkli yumurtalar üretmesi için yer aciyomus diğer aya inşallah daha sağlıklı güzel haberler alırsınBende simdi sana yazdim kahverengi akintim gelmisbasliyo heralde
Ne guzel soyledin canim amin cok sagolSakın üzülme kalbini ferah tut kimyasaldan sonraki ay direk hamile kalan çok insan var hem kimyasal sağlıksız embriyoyu vücuttan atiyomus yani saglkli yumurtalar üretmesi için yer aciyomus diğer aya inşallah daha sağlıklı güzel haberler alırsın![]()
Adet oldun mu anlamadimAdet oldum ya bu ayda olmadıneden acaba adetim gecikti çok merak ediyorum.
Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsinizIki tane daha kaset test yaptim hicbisey cikmadı
Ama kan falan gelmedi ki iste bu 3 4 saat önce kahverengi kananmam oldu ama rengi cok koyu çamur gibi devamında gelmiyor acaba yerleşme kanamasi olabilir miKimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz
Ben 2 ay once yasadım kmyasal gebelık silik cıktı snra koyulastı snra tamamen silindi adet olmadm adet gunumun 17.günü kanamam geldiAma kan falan gelmedi ki iste bu 3 4 saat önce kahverengi kananmam oldu ama rengi cok koyu çamur gibi devamında gelmiyor acaba yerleşme kanamasi olabilir mi
Adet oldum kuzum akşam. Ama neden adetim gecikti onu anlamadım hiç olmazdı benm hep duzenlidirAdet oldun mu anlamadim
Benimde adet gibi bisey suan az ve kahverengi yerleşme kanamasi olabilir ama cogalirsa adet olurum suan cok az ve koyu kahveAdet oldum kuzum akşam. Ama neden adetim gecikti onu anlamadım hiç olmazdı benm hep duzenlidir
İşte akşam aynısını ben yaşadım kahverengi leke geldi böyle peceteye silince anladım bende yerleşme kanaması sandm umutlanmistm ama 1 saat sonra falan ardından kanama da geldi. Adet söküldü sanırım bilmiyorm. Umarım seninki yerleşme kanamasidirBenimde adet gibi bisey suan az ve kahverengi yerleşme kanamasi olabilir ama cogalirsa adet olurum suan cok az ve koyu kahve
Insallah canımİşte akşam aynısını ben yaşadım kahverengi leke geldi böyle peceteye silince anladım bende yerleşme kanaması sandm umutlanmistm ama 1 saat sonra falan ardından kanama da geldi. Adet söküldü sanırım bilmiyorm. Umarım seninki yerleşme kanamasidir![]()