Adet günümde gibiyim..Bebeğim mi geliyo ?? Lütfen bi bakın

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
Dun aksam ustunden beri akıntım sanki cok acik renkte kana ben benziyo kizlar bugun de kasigimda sanki adet olacakmisim gibi hafif sancilaniyo.. once de hafif adet sancisi gibi gelir gecerdi ama bu farkli tam adet gunumde gibiyim.

Sizce bu durum nedir ? Eğer ki bu bir doğum belirtisiyse sancilardan once hastaneye gitmeden once neler yapmam lazim.

Telaslanmasinlar diye daha kimseye bir sey soylemedm offf cok heycanliyim yoksa bn mi abartiyorum :KK17:

allahh saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim nişan gelmiş olabilir kaç kaftalıksınız ayrıca sancıların kac dk da bir geldıgını kontrol edin sonra doktorunuzu arayın..

benimde 2 gündür öyle adet sancıları girip girip duruyor ama herhalde soğuk yiyoum ondanmı olur diye düşünüyorum, sende telaş yapma canım o nişan gelmesi doğumun hemen olucağı anlamına gelmezmiş yakında olucak anlamında yani

Ama her akinti da renk boyle.
nisan boyle her akintida gelir mi ?

allahh saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim nişan gelmiş olabilir kaç kaftalıksınız ayrıca sancıların kac dk da bir geldıgını kontrol edin sonra doktorunuzu arayın..

39 haftaligim . Aaaa evet hesapliyim ama uzun aralarda geliyo

Kizlaàar tahminlrrimde hakliymisim bebegim geliuooooo

Normal kontrol gunumuzdu oylesine gelmistik ama nst 'mde dogum sancilarim cikti cati muayenesi oldm cok zorlandm ve 1 cm açıklık var. Ama bebegimin suyu azalmis bu yuzdn bni yatisa alacaklar oda bekliyorum bosalmasi icin . eve gidemiyorum. Offf cok heycanliyim dua edinnnnnnnnnnnnnn

Kizlaàar tahminlrrimde hakliymisim bebegim geliuooooo

Normal kontrol gunumuzdu oylesine gelmistik ama nst 'mde dogum sancilarim cikti cati muayenesi oldm cok zorlandm ve 1 cm açıklık var. Ama bebegimin suyu azalmis bu yuzdn bni yatisa alacaklar oda bekliyorum bosalmasi icin . eve gidemiyorum. Offf cok heycanliyim dua edinnnnnnnnnnnnnn
Naptınız acaba merak ettim

Back
X