Adet gununde kisalma olanlar

kaktusdunyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
209
94
28
Merhaba esimle 2-3 aydir cocuk dusunuyoruz. Oncesinde geri cekilme yontemi ile korunuyoduk.Yada korundugumuzu saniyorduk bilemiyorum. Cocuk dusundugumuzden beri birtakim degisiklikler sezdim kendimde. Bunlardan biriside şu; adet donemim ilk adet oldugumdan beri hep normalde 7 gun surerken 6 ve 5 gune kadar dustu. Bu durumun sebebi ne olabilir aranizda bu durumu yasayan varmi ?

Hormonlardan dolayı öyle oluyor bende de öyle olmuştu korunmayı bırakınca. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş. İçiniz rahat etmezse adetin 2 ya da 3.günü kadın doğuma gidip kan verebilirsiniz

Hormonlardan dolayı öyle oluyor bende de öyle olmuştu korunmayı bırakınca. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormuş. İçiniz rahat etmezse adetin 2 ya da 3.günü kadın doğuma gidip kan verebilirsiniz
Gerçekten hamileliğe mi hazırlıyormuş aceba bilimsel birşey var mı rica etsem söyler misiniz? Bende 7 yıldır evliyim 5 yıldır çocuk düşünüyoruz aşılama, tüp bebek, iğne tedavisi derken adetim 7 gündü şimdi 5 gün öyle ise çok mutlu olurum. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasın

Bana doktorum öyle söylemişti bizzat kendim araştırıp öğrenmedim. Yalnızca bundan dolayı değildir tabii ki bir sürü farklı faktör de etkilidir. Gönlünüzce olsun her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…