Adet gününden önce silik idrar testi

Melan-kolik5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
3.852
4.486
133
Merhaba kızlar cumartesi beklenen adet tarihim dün akşam idrar testi yaptım silik çıktı bu sabah testi tekrarladım yine silik çizgi var emin olamadım hamilelik var mı yok mu bu da bu sabah yaptığım test fikirlerinize ihtiyacım var :)
_20170104_103744.webp

Yüzde yüz var bthcg 5 ve ya üzerindeyse testte çıkar silik olması bişey değiştirmez bu da gebe olduğunu gösterir.Hayırlı olsun.

Ayyy hayırlı olsun hamilesiniz , Bnm de oğlum da silik çıkmıştı.

Çizginin Silik çıkması şüpheli anlamı taşımaz.

Tebrik ederim.

Kan testi sonucunu da yazın :)

Var . Hayırlı olsun. Silik olması bile yeterli. Tabi en garanti sonucu kan testi verir.

Ad
Ayyy hayırlı olsun hamilesiniz , Bnm de oğlum da silik çıkmıştı.

Çizginin Silik çıkması şüpheli anlamı taşımaz.

Tebrik ederim.

Kan testi sonucunu da yazın :)
Adet günüm geçtikten sonra yaptırıcam kan testi inşallah pozitif çıkar yazicam tabi sonucunu :)

Bence de hamilesiniz:KK33: sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Bence de var.benimde öyleydi ikizlerim oldu:olamaz: yine de kan testi yaptırın
Ya birşey sormak istiyorum siz kan testini ne zaman yaptırmıştınız adet günüm geçene kadar beklesem mi kan testi yaptırsam mı bilemedim kimyasal gebelikte olabiliyormuş o yüzden bekle dediler bana

Bekleyebiliyorsan bekle madem:) ben adetin üzerinden 12 gün geçtikten sonra gitmiştim kan tahlili için:KK45:

Bekleyebiliyorsan bekle madem:) ben adetin üzerinden 12 gün geçtikten sonra gitmiştim kan tahlili için:KK45:
Bana kalsa beklemicem de eşim bu silik çizgi olayına inanmıyor bence değilsin gününü bekle diyor ondan biraz da beklemek durumundayım ama catlicam meraktan :KK70:

Bakalım çalıştığım yerden izin alabilirsem yarın sabah gitmeyi düşünüyorum olmazsa artık pazartesi giderim :) bi de kimyasal gebelik olabilir bekle falan diye baya korkuttular beni :)
Canım testte hafif siliklik kimyasal a mı işaret olurmuş..ne alaka..hayırlısı olsun, dua et

Back
X