• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gününe kadar hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba

Canım yarın sabah olmamıs olursan sabah ilk idrarla yap istersen inşaAllah vardır 🥰
Ay bilmiyorum kuzum yaa pazar günü yapıcam galiba ama şuan mide bulantısı başladı genelde karnım ağrırdı adet öncesi dün gece yattığımda adet ağrım oldu yarım saat uyudum sonra şuan mide bulantım var olacam gibi de :(

Benimde hicbir belirtim olmadi. Adetimde agrili olmaz zaten adet olacagim gun olmadim aksamina bel agrisi basladi. Dedim adet olucam diye agriyor herhalde sabah kalktim test yaptim hamileydim🥹
Benimde evlenmeden önce ağrılı olurdu çok adetim ama evlendikten sonra ağrılı olmadı pek canım bel ağrım iki gün önce vardı ama bahçe işi yaptım ondan diye dedim bakalım beklemedeyim iki gün sonra yapıcam test olmazsam

Hanımlar bugün adet olmam gerekliydi ama olmadım ve hiçbir gebelik belirtim de yok test aldım ama yapmadım henüz geciksin diyorum belki olurum yarın falan çünkü
Belirtim hiç olmadı 3. Aydan sonra bulantım oldu sadece ne akıntı ne göğüs sertleşmesi hiç olmadı 9 ay boyunca kasık batmaları 7. Ayda başladı öyle belirtilere takılma test yapmasam asla anlamazdım hamşle olduğumu

Belirtim hiç olmadı 3. Aydan sonra bulantım oldu sadece ne akıntı ne göğüs sertleşmesi hiç olmadı 9 ay boyunca kasık batmaları 7. Ayda başladı öyle belirtilere takılma test yapmasam asla anlamazdım hamşle olduğumu
Ay ne kadar umut oluyorsun bana şuan ya 🌸 evet ne göğüs ne kasık hiç bir belirtim yok önceki aylarda belirtiler vardı adet oldum hep bakalım nasip canım

Ay bilmiyorum kuzum yaa pazar günü yapıcam galiba ama şuan mide bulantısı başladı genelde karnım ağrırdı adet öncesi dün gece yattığımda adet ağrım oldu yarım saat uyudum sonra şuan mide bulantım var olacam gibi de :KK43:
Kuzum adet agrısı gibi agrı hemileliktede olabiliyormuş bendede dün gece aynı agrı oldu bildiğin adet agrısıydı belimde cok agrıdı ümidi kestim bende ama bugune 0 agrıyla baslamıstı evi toparlamak için az önce hızlı hızlı yürüdüm agrı yine basladı 🤷‍♀️

Bide az çok biliyorsun bu ay ben hiç ihtimal vermedim kuzum eşim durdu iki üç güncük oda adetimden 15 gün sonraydı yani
Evet biliyorum benimde öyle oldu kuzum o yüzden ümitli olmalıyız ya kafaya takaöadık bu ay hele ben cok üzüldüm 1 ay kaybediyorum diye ayın baslarında

Kuzum adet agrısı gibi agrı hemileliktede olabiliyormuş bendede dün gece aynı agrı oldu bildiğin adet agrısıydı belimde cok agrıdı ümidi kestim bende ama bugune 0 agrıyla baslamıstı evi toparlamak için az önce hızlı hızlı yürüdüm agrı yine basladı 🤷‍♀️
Ne bileyim milletin hep kasık ağrısı oluyor ya benimki mide bulantısı karın ağrısı karışımı bi şey canım ay olacam gibide yaa şuan öyle hissettim ağrıdan sonra :(

Ne bileyim milletin hep kasık ağrısı oluyor ya benimki mide bulantısı karın ağrısı karışımı bi şey canım ay olacam gibide yaa şuan öyle hissettim ağrıdan sonra :KK43:
Bak arkadasın bugun testi gölge seklinde pozitif cıktı hemde suan çatlamadan sonra 9. Günü olmasına ragmen ve kasık agrısı yok. Herkeste aynı olmuyor kuzum senin catlama ne zamandı?

Ay ne kadar umut oluyorsun bana şuan ya 🌸 evet ne göğüs ne kasık hiç bir belirtim yok önceki aylarda belirtiler vardı adet oldum hep bakalım nasip canım
Belirtimin olduğu her ay bende adet oldum olmadığı ay sürpriz oldu bana hatta ben belirtim yok diye aşırı spor yaptım hopladım zıpladım kahve sigara ile beslendim diyebilirim ☺️

Back
X