adet gününü bekleyenler :)

minnis

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
361
129
23
39
Kızlar merhaba,

22 Nisan adet günüm heycanla bekliyorum umarım gelmez :) Var mı benim gibi bekleyen ?

Benim yeni bitti canım daha 8 inde bitti valla benim çok düzenli değil bazen 32 gün bazen 35 bazen 29 takvim tutuyorum 7Mayıs gösteriyor doğruysa daha çoook var :)

Benim yeni bitti canım daha 8 inde bitti valla benim çok düzenli değil bazen 32 gün bazen 35 bazen 29 takvim tutuyorum 7Mayıs gösteriyor doğruysa daha çoook var :)

Döngülerin uzunmuş biraz. Benimki 24 gün . Hamilelik düşünüyorsun değil mi ? Böyle olunca beklemek daha zor oluyor :)

Döngülerin uzunmuş biraz. Benimki 24 gün . Hamilelik düşünüyorsun değil mi ? Böyle olunca beklemek daha zor oluyor :)
Evet canım düşünüyorum aralık 2016 dan bu yana deniyoruz bakalım nasip.evet böyle olunca çok zor oluyo beklemek her ay acaba diyorum:( bu ay artık kasmiyorum öylesine yapıyoruz diğer türlü hesaplar yapıp kafayı yiyodum bidaha adet günüm gelip söyle bi 3 yada 5 gün gecikene kadar test yapmiycam ama ovulasyon siparis verdim yinede az önce...aslında adet dongum 30 yada 31 gündü ama uzadı bu ay 29 güne düştü bakalım..Suna inanıyorum hesap yapıp birde sürekli hamilemiyim diye belirti arayınca daha çok stres yapıyorum o yüzden bu ay da bunu deneyeceğim ve 2 günde 1 ilişki olunca daha çok umut oluyo ne yapalım vakit çok bekleyecegiz:)

Ay kizlar Bn hamileyim galiba :oha: iki gündür kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı az önce erken gebelik testi yptim çift çizgi çıktı:) kan testi için erken mi sizce regl tarihinin geçmesini mi bklym

Ay kizlar Bn hamileyim galiba :oha: iki gündür kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı az önce erken gebelik testi yptim çift çizgi çıktı:) kan testi için erken mi sizce regl tarihinin geçmesini mi bklym
Durma hemen kan vermeye gt erkem degl cnm:) hayrli olssun hamilelfn

Durma hemen kan vermeye gt erkem degl cnm:) hayrli olssun hamilelfn

ay canım gittim verdim şimdi bakalım 2 saat sonra belli olur . Bu da test sonucu çizgi var di mi ben uydurmadım :)

Eklentiler

• Screenshot_20170417-101719.webp
    Screenshot_20170417-101719.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 154
ay canım gittim verdim şimdi bakalım 2 saat sonra belli olur . Bu da test sonucu çizgi var di mi ben uydurmadım :)
Cnm tebrik ederim bemimde adetim 11 gun gcti bende kan vermeye gidcm cnm bakalm ne ckcak hadi hayrli olsun ikimiz icin ins hamileyzdr:)

Cnm tebrik ederim bemimde adetim 11 gun gcti bende kan vermeye gidcm cnm bakalm ne ckcak hadi hayrli olsun ikimiz icin ins hamileyzdr:)

ayy cnm git ver hemen nasıl bekledin bu kdarr zaman :) allahım hepimize hayırlısını versin canım :)

ayy cnm git ver hemen nasıl bekledin bu kdarr zaman :) allahım hepimize hayırlısını versin canım :)
Cnm gec dollenmede idrrda cok gec ckyr idrr testim negatf ckti dedm olcam herlde ama olmadm ne gelen var ne giden yani:) cogu kisi 15 gun sonra felan ogrenms bende iste bgn gtcm bakalm ne ckcak cokk merk edyrm ilk defa oldu bole bsna kan soncnu etketle cnm:)

Cnm gec dollenmede idrrda cok gec ckyr idrr testim negatf ckti dedm olcam herlde ama olmadm ne gelen var ne giden yani:) cogu kisi 15 gun sonra felan ogrenms bende iste bgn gtcm bakalm ne ckcak cokk merk edyrm ilk defa oldu bole bsna kan soncnu etketle cnm:)

ay cok heycnlı ya :) tamam cnm 2 saat snra çıkacakmış. koyarım.

O zaman bendende bir 21 nisan :)

Back
X