Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yeni bitti canım daha 8 inde bitti valla benim çok düzenli değil bazen 32 gün bazen 35 bazen 29 takvim tutuyorum 7Mayıs gösteriyor doğruysa daha çoook var :)
Evet canım düşünüyorum aralık 2016 dan bu yana deniyoruz bakalım nasip.evet böyle olunca çok zor oluyo beklemek her ay acaba diyorumDöngülerin uzunmuş biraz. Benimki 24 gün . Hamilelik düşünüyorsun değil mi ? Böyle olunca beklemek daha zor oluyor :)
Durma hemen kan vermeye gt erkem degl cnm:) hayrli olssun hamilelfnAy kizlar Bn hamileyim galibaiki gündür kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı az önce erken gebelik testi yptim çift çizgi çıktı:) kan testi için erken mi sizce regl tarihinin geçmesini mi bklym
Benımde 4mayıs :)Benimde 4 mayis kizlar
Durma hemen kan vermeye gt erkem degl cnm:) hayrli olssun hamilelfn
Cnm tebrik ederim bemimde adetim 11 gun gcti bende kan vermeye gidcm cnm bakalm ne ckcak hadi hayrli olsun ikimiz icin ins hamileyzdr:)ay canım gittim verdim şimdi bakalım 2 saat sonra belli olur . Bu da test sonucu çizgi var di mi ben uydurmadım :)
Cnm tebrik ederim bemimde adetim 11 gun gcti bende kan vermeye gidcm cnm bakalm ne ckcak hadi hayrli olsun ikimiz icin ins hamileyzdr:)
Cnm gec dollenmede idrrda cok gec ckyr idrr testim negatf ckti dedm olcam herlde ama olmadm ne gelen var ne giden yani:) cogu kisi 15 gun sonra felan ogrenms bende iste bgn gtcm bakalm ne ckcak cokk merk edyrm ilk defa oldu bole bsna kan soncnu etketle cnm:)ayy cnm git ver hemen nasıl bekledin bu kdarr zaman :) allahım hepimize hayırlısını versin canım :)
Cnm gec dollenmede idrrda cok gec ckyr idrr testim negatf ckti dedm olcam herlde ama olmadm ne gelen var ne giden yani:) cogu kisi 15 gun sonra felan ogrenms bende iste bgn gtcm bakalm ne ckcak cokk merk edyrm ilk defa oldu bole bsna kan soncnu etketle cnm:)
Tqmm cnm senn kesin ckar asl benim cıkcak mi ckmıcak mi belli degl ya:))ay cok heycnlı ya :) tamam cnm 2 saat snra çıkacakmış. koyarım.
hadi kalk sen de git ver hadi hadi :)Tqmm cnm senn kesin ckar asl benim cıkcak mi ckmıcak mi belli degl ya:))
az kalmış canım umarım bebişin sennledir :)O zaman bendende bir 21 nisan :)
Cnm 1de gtcm dr ben:) randevum o zaman cnm:) lz birde ckmyrmus bebek yeminle cldririm artk yahadi kalk sen de git ver hadi hadi :)