adet gününü bekleyenler :)

Aynen cnm bende randevu aldım yarın için hayırlısı ile birde doktordan fikir alalım :) doktor önemli çok sevindim iyi bir doktora gelmene :) izmir istanbul kardeş yerler
evet canım :) aslında benim patronumun eşi doğum uzmanı kadın dün kısmet kanadaya gitti ben de mecbur gittim öyle bi yere çok şükür ki iyisine denk geldik. bazen duyuyorum manyak dolu ortalık :D :D :D

evet canım :) aslında benim patronumun eşi doğum uzmanı kadın dün kısmet kanadaya gitti ben de mecbur gittim öyle bi yere çok şükür ki iyisine denk geldik. bazen duyuyorum manyak dolu ortalık :KK70: :KK70: :KK70:

Kaderlerimiz bir galiba cnm benimde patronumun geline kadın doğumcu ama yarın seminerde diye başka doktora gitcem :)

Kızlar merhaba,

22 Nisan adet günüm heycanla bekliyorum umarım gelmez :) Var mı benim gibi bekleyen ?
Benimki de 21 nisan ama olmazsa da hayirlisi olsun. Rabbim hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin hepimize

Allah yardımcın olsun bu şekilde beklemek çok zor ne gün belli ne zaman
Aynen valla canım. İnsanın gidesi bile gelmiyor. Annem uzakta benden. Telefonla konusuyorum o bile diyo eskiden olsa simdi elli kere gitmistin diye :KK48:

kızlar benim konumu okudunuz mu bilmiyorum ama, hani 11 gün önceden bakmaya kalkan ben :halay:, geçen adetim lekelenmeyle başlamıştı o günü sayarsak adetime 3 gün var, diğer türlü 6 gün, geçen hafta cumartesi kan testi yaptırmıştım 0,7 çıktı. benim yaklaşık 8 gündür kasıklarımda ağrı var ya korkuyorum adet ağrısı bu kadar erken başlar mı yaa :KK43: belimde ağrımaya başladı bugün

kızlar benim konumu okudunuz mu bilmiyorum ama, hani 11 gün önceden bakmaya kalkan ben :halay:, geçen adetim lekelenmeyle başlamıştı o günü sayarsak adetime 3 gün var, diğer türlü 6 gün, geçen hafta cumartesi kan testi yaptırmıştım 0,7 çıktı. benim yaklaşık 8 gündür kasıklarımda ağrı var ya korkuyorum adet ağrısı bu kadar erken başlar mı yaa :KK43: belimde ağrımaya başladı bugün

canım adetine kaç gün varken yaptırdın testi anlayamadım :110:

canım adetine kaç gün varken yaptırdın testi anlayamadım :110:
Pazar günü olcaksam eğer 9 gün önce yaptırdım canım eğer çarşamba olacaksam emin değilim buna☺ 12 gün önce yaptırmış oluyorum

Pazar günü olcaksam eğer 9 gün önce yaptırdım canım eğer çarşamba olacaksam emin değilim buna☺ 12 gün önce yaptırmış oluyorum
Çok mu umutsuz kan testim normalde daha da düşük çıkması gerekmez miydi

ben de 7 gün varken yaptırdım 6,3 çıkmıştı, dün 57 olmuştu. Ctesi yaptırcam yine. Biraz bekle istersen canım yükselsin .

Sence var mıdır ki canim☺ değer yok diyo
Bi de tamamen küçük oluyo ya normalde 0.05 veya 0.100 falan ondan tereddüt ettim benim ki 1 e yakın. Ayyyy şu kaç gündür foruma millete cektirdigim valla ben hamile kalsam herkes rahatlicak

Bi de tamamen küçük oluyo ya normalde 0.05 veya 0.100 falan ondan tereddüt ettim benim ki 1 e yakın. Ayyyy şu kaç gündür foruma millete cektirdigim valla ben hamile kalsam herkes rahatlicak
:D :D biraz bekle bakalım canım adet günün geçsin kafana da çok takma stress yıpratıyor valla

Back
X