Adet Günününden Önce ÇİFT ÇİZGİYİ İki Kez Silikte Olsa Görmek??....

Gezgin..

Canıma Can Kattın!!...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
2.552
2
156
- Yurtdışı
Günümüz Hepimize hayır getirsin opuyorumnanaktan

Benim merak ettiğim birşey var tecrübeli arkadaşlardan,bilgisi olanlardan cevap bekliyorum....
Adetime daha var,rahat durmayıp test yaptım bundan 4 gün önce sanırım,ilk dakikada silikte olsa çift çizgiyi gördüm,şaşırdım kaldım tabi...
Bugün tekrarladım testi,bu sefer farklı bir test ile yaptım,gene silik bir çizgi bana bakıyorakannehir....
Bunun anlamı ne olabilir ?? ... Aynı şeyleri yaşayanınız var mı ?? ... bilmiyorumkismile​

sılıkde olsa hamılelık var cnm

sımdıden hayırlı olsunnnnnnnnnn hamılesınnnnnnnnnnnnn kan testı yaptır hemen ıcıne su serp gulg gule buyut sonra bebeısını

cnm en adetim 5 gün kala öğrendim.hemen 2.silik çizgi çıktı.kesinleştirmek için kan testi yaptır bence

Teşekkür ederim kızlar,heyecanımı artırdınız,inşallaah öyleyimdir:Saruboceq:
Kendime konduramıyorum tabi,erken diyerekten inanasım gelmiyor...
Kan tahlilinde gebelik kaç günlük olursa olsun belli olur mu ?....
Erkenden onuda yaptırıp üzülmek istemiyorumbilmiyorumkismile

canım ıdrarda bellı olduysa kanda ooo kesın bellı olur.cunku ıdrara gec gecıyor hcg hormonu oyuzden sılık cıkmıstr.ama kanda cıkar kesın.hamılesın canım.tadını cıkar.ama bencede hemen kanda baktr bızede haber ver.kaydirigubbakcemile2.heyecanlandım valladelikafadulden

ben de 3 gün önce silik çizgiyle öğrenmiştim canım. hadi test bozuk desen ikisinde de çıkmazdı. belki erken yumurtlamışsındır birkaç gün.hayırlı olsun bebişin.

hamilesin canım hayırlı olsun bende silik çizgiyle öğrendim hamileliğimi kan testi yaptır ve kesinleştir.

Teşekkür ederim kızlar... Çok heyecanım var,ay sonu bunun bitmesini istemiyorumm:Saruboceq:
Kan testi inşallah yaptırıcam,22 sine kadar kesinleşir zaten var mı yok mu,eşimde rahat durmazkaydirigubbakcemile3
ınşallah beklediğimiz sonucu alırız,dua edin ne olur...
Sonucu size yazıcam inşallaah...hihoyyyt

bende bugün silik ikinci çizgi görenlerdenim yarın bidaha yapıcam inşallah hepimiz için hayırlısı.

merhaba arkadaşlar benim perşembe günü adet olmam gerekiyordu ama hafif bir lekelenme oldu bu lekeler cuma ve cumartesi de devam etti ama mikterı çok az . bende test yaptım belki yerleşme kanamasıdır diye ama test negatif çıktı ne yapacağımı bileniyorum bi fikri olan var mı ?

canım benim bir arkadaşım bu yaz hamile kaldı,oda ilk adet döneminde lekelenmeler gördü,bu ayda tutmadı diyerek üzüldü,doktora gitti sorun var mı diye,hamile çıkmıştı,meğer bebek yerleşmiş,rahim kendini temizliyormuş,onun için akıntısı olmuş....
Ondan sonra hamilelik belirtileri vs başlamıştı zaten onda.. Gene bilemem seninkini,inşallah gebelik vardır,dediğim gibidir canım...:Saruboceq:
Tabi tecrübelilerde yazar inş,doktora gitmeyi düşünüyormusun ?...
İçin rahat olur en azından..

Kızlar birşeyi daha merak ettim,yaşayanınız vardır belki,idrar testi yapıpta aradan bir saat falan geçince ikinci çizgi beliren ve hamile oldugunu daha sonradan öğrenen oldu mu ??... Sanki bir ara sitede okuyordum,çöpten alıp çift çizgiyi görenler vs.. Şimdi bulamam o yazıları arasam,yaşayan varsa bilgi verebilir mi ? ..Ben 15 dk dan sonrasının önemsiz oldugunu duymuştum ?...

canım en kötü ihtimal kimyasal gebeliktir.ama oda iki testte bu kadar erken çıkmaz sankiii.hem öle bile olsa kimyasalların sonu normal gebelik emin ol başıma geldii.en mükemmel ihtimalde hamilesin minik kuşun gelmiştir.inşallah öyledir dualarımız seninle............

ve canım yukarıda sordukların benim başıma geldi adetten önce silik silik çizgiler çıktı.çok erken yaparsan geç belli olur testte 15-20 dk sonra falan

Anladım cnm...Neyse hayr olsun...
Günüme daha var bir haftadan fazla,kan testi yaptırdım NEGATıF çıktı... :1ninca:
Bir dahaki ay hayırlı haberler verebilirim inşallaaah:Saruboceq:

Anladım cnm...Neyse hayr olsun...
Günüme daha var bir haftadan fazla,kan testi yaptırdım NEGATİF çıktı... :1ninca:
Bir dahaki ay hayırlı haberler verebilirim inşallaaah:Saruboceq:

gününe 1 haftadan fazlamı var:bbo: e konuyu acalıda kaç gün olmuş. canım sen neye dayanarak hamile olduğunu düşündünki? gebeliğin ilk belirtisi beklenen adetin gelmemesidir. onuda bırak belirtilerin biraz belli olması için en az 5 haftalık hamile olman lazım. deneyimli bir anne olarak şunu söleyim sana eğer gebelik varsa beklenen adet günün gectikten sonra teste yada belirtileri takibe başla. adetine 10-15 gün kala yaptığın testler seni yanlızca hayal kırıklığına uğratır.

Haklısın canım öylede oldu zaten...Aslında beklerdim ama esım çok sabırsızlandı bu konuda,onun gönlü olsn diye yaptıgım testte dıger cızgıyıde gorunce umutlandım dogal olarak....1 kezde degfıl,3 kez silik çizgi bana bakıyordu:bbo:...
Ayrıca ben düzenlii adet görmüyorum,yani 28 günde bir değil 40-45 günü buluyor...
Onun içindir ki günümü taam belirliyemiyorum...,Neyse hayr olsn,ilk defa bebek isteyip karar verince insan hersey çok farklı oluyor sanırım,bunlar bıle ıyı ttecrübe oldu bana elh..bundan sonrası için daha saglıkla hareket edebilirim inşallah.....
Tesekkür ederim yorumunz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…