Adet hesaplama konusunda bilgiye ihtiyacım var

Sebha_

🌺
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
926
267
23
Kızlar bu adet günü hesaplamada biraz kafam karıştı yani adet oldugumuz günden diger ay aynı gün mü olmamız gerekiyor mesela geçen ay ayın 20 si bu ayda 20 si gibi

Döngünüze göre değişir, 30 günde 1 oluyorsanız evet dediğiniz gibi olur. Benim 28 gün, geçen ay 14'ünde olduysam bu ay 12'sinde oluyorum

Döngünüze göre değişir, 30 günde 1 oluyorsanız evet dediğiniz gibi olur. Benim 28 gün, geçen ay 14'ünde olduysam bu ay 12'sinde oluyorum
Evet bende genelde erken oluyordum.gunumden iki gün veya dört gün önce şimdi inofolic combi kullanıyorum normalde olmam lazım hâlâ olmadım onun etkisi olabilirmi geçen ay tam 24 du oldum bu ayında 24 du geldi henüz olmadım erken olmam gerekirken ilacın etkisi olabilirmi

Herkesin döngüsü değişiktir.
Dongunuz 30 gün olsa bile her ay farklı gün içerdiği için 28-31 gün yine aynı güne denk gelmez.
Benim dongum 28 gün

Herkesin döngüsü değişiktir.
Dongunuz 30 gün olsa bile her ay farklı gün içerdiği için 28-31 gün yine aynı güne denk gelmez.
Benim dongum 28 gün
Bende senin gibiydim bu ay doktor tavsiyesinde inofolic combi ilaca başladım henüz adet olmadım teşekkür ederim yorumun icin

Merhaba peki ay 31 çekerse mesela benim 10 olan adetim 9 za mi duser
Siz en iyisi telefonuna bunla ilgili takip programı indirim. Başlangıç ve bitiş zamanlarını kaydedersiniz. Bir süre sinra elinizde bir veri oluşur ve program otomatik hesaplar. Adet takip programi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…