Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gitmedinmizmi uzun sure adet olmamak bnce normal degilhala adet olmadım test negatif![]()
pcos diyolar o kadar tarlusal veriyolar ilaçla oluyorum hepdoktora gitmedinmizmi uzun sure adet olmamak bnce normal degil
anladim yasiniz kacpcos diyolar o kadar tarlusal veriyolar ilaçla oluyorum hep
Bende de var piko 6-7 ay Regl olmadığımarkadaşlar pcos var bende iki ay gecikti adet olamadım ovülasyon testlerimde hep tek çizgi bıktım artık, tarlusalla adet olmaktan iki ay kullanmadım adetim sökülmedi ne yapmak lazım gerçekten çok bunaldım
şuan tarlusal kullanmak istemiyorum sürekli ilaçla oluyorum yaBende de var piko 6-7 ay Regl olmadığım
ı bilirim
Bende öyle duphaston kullan varsa Bebek tutunmasını sağlar yoksa söktürür canımşuan tarlusal kullanmak istemiyorum sürekli ilaçla oluyorum ya
dr a sormadan kullanmıyım, şuan c life macun kullanıyorum birde picos tabletBende öyle duphaston kullan varsa Bebek tutunmasını sağlar yoksa söktürür canım
Bende pikos kullandım üç aydr a sormadan kullanmıyım, şuan c life macun kullanıyorum birde picos tablet
sonuç...?Bende pikos kullandım üç ay
Kendiliğinden gebelik oluşmadı şimdi femara başladıksonuç...?
of ya bıktık ilaçlardan vallaKendiliğinden gebelik oluşmadı şimdi femara başladık
Valla sorma şimdi femara kullandım bitti bugün dün ovu testi yaptım çok güzel çizgi çıktı yumurtam gelişmiş bakalım 22si kontrolof ya bıktık ilaçlardan vallainşallah herşey istediğiniz gibi olur
hadi güzel haberlerinizi bekliyorum inşAllah....Valla sorma şimdi femara kullandım bitti bugün dün ovu testi yaptım çok güzel çizgi çıktı yumurtam gelişmiş bakalım 22si kontrol
hadi güzel haberlerinizi bekliyorum inşAllah...
Merhaba,arkadaşlar pcos var bende iki ay gecikti adet olamadım ovülasyon testlerimde hep tek çizgi bıktım artık, tarlusalla adet olmaktan iki ay kullanmadım adetim sökülmedi ne yapmak lazım gerçekten çok bunaldım
Benim de öyle. Tarlusal kullandım cuma son hapı aldım. Bugünn test yaprım negatifhala adet olmadım test negatif![]()