Adet kanaması azlığı

TorunEzgi0803

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
4
2
1
25
Merhaba arkadaşlar ben 3 aydır adet düzenleyici duphaston kullanıyorum ki düzenlemişti de adetimi 2 ay güzel tam günlerinde adet oldum ama bu ay hem adetim geç oldu hemde sadece 3 gün sürdü ama şu anda beyaz süt kıvamı akıntım var karnımın sol alt tarafına hafif kramplar da giriyor 1 aydır da tiroid ilacı kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir mi aynı durumu yaşayan birileri var mı?

Merhaba
Öncelikle bir şey sormak istiyorum, adet düzeniniz ilaçları kullanırken mi oldu yoksa bir kez kullandıktan sonra mı düzene girdi ?

Tiroit ilacını ben de kullanıyorum öyle bir etkisi olmaz ..

Bu belirtilere göre gebe olabilirsiniz tâbi durumunuz nasıl bilemem.. Bir test yapın bence

Merhaba evet adet düzenleyici kullandım 4 ay ve bir kez kullanımda değil 2 ay kullanımda düzene girdi ve tam günlerinde adet oldum ama bu ay tek fark tiroid ilacı kullandım 1 ay ondan kaynaklı mi bilemiyorum hem geç oldu hem kısa sürdü ama başka hiçbir belirti yok sadece hafif kramp giriyor kasıklarıma doğru ara ara

Merhaba evet adet düzenleyici kullandım 4 ay ve bir kez kullanımda değil 2 ay kullanımda düzene girdi ve tam günlerinde adet oldum ama bu ay tek fark tiroid ilacı kullandım 1 ay ondan kaynaklı mi bilemiyorum hem geç oldu hem kısa sürdü ama başka hiçbir belirti yok sadece hafif kramp giriyor kasıklarıma doğru ara ara
Vaaha kramp ve beyaz akıntı gebeli belirtilerindendir .. ben düşük yaptım ama geçen ay bu akintilardan vardı ..evet adete yakın da olur ama siz zaten geç ve 3 gün geldi dediniz sonra akıntı geldi dediniz.. bu gördüğünüz yerleşme kanaması olabilir .. bence test yapın😁

Vaaha kramp ve beyaz akıntı gebeli belirtilerindendir .. ben düşük yaptım ama geçen ay bu akintilardan vardı ..evet adete yakın da olur ama siz zaten geç ve 3 gün geldi dediniz sonra akıntı geldi dediniz.. bu gördüğünüz yerleşme kanaması olabilir .. bence test yapın😁
İnşallah öyledir test yapıyım en iyisi kafam rahatlamış olur neden böyle oluyor diye düşünüp durmaktansa 😄

Back
X