- Emoji Skoru
- 243
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi seymadegli
-
Ovülasyona denkgelmiş olabilir mi ? Tekrarlarsa muayene lazımEn son 10 gün önce regl bitti ve 3-4 gündür peçeteye silinde kan geliyo 3-4 damla pedde. Kasık ağrım var ama çok şiddetli rahatsız edici değil bulantım var hafif. Kasıklarımda iğne batması gibi ağrı var. İlk kez böyle bi durum yaşıyorum normalde poliskitik over var ama ilaç vs kullanmıyorum. Neden böyle
Ovülasyona denkgelmiş olabilir mi ? Tekrarlarsa muayene lazım
Ovülasyon zamanınızsa lekelenme normal karşılanır. Şiddetli ağrı, halsizlik olursa tabi ki gidin. Normalde poliklnk hastasısız şuan.Şu an gitmiyim mi acile
İdrar yolu enf gibi geldi anlattıklarınEn son 10 gün önce regl bitti ve 3-4 gündür peçeteye silinde kan geliyo 3-4 damla pedde. Kasık ağrım var ama çok şiddetli rahatsız edici değil bulantım var hafif. Kasıklarımda iğne batması gibi ağrı var. İlk kez böyle bi durum yaşıyorum normalde poliskitik over var ama ilaç vs kullanmıyorum. Neden böyle
Acili ne yapıcan şu ülkenin acil kültürü de değişmiyor bir türlüŞu an gitmiyim mi acile
randevu yook bulamıyorumAcili ne yapıcan şu ülkenin acil kültürü de değişmiyor bir türlü
Şeyma ya aynı güne bile bulunuyor kadın doğum dahiliye işte nereye gideceksen özellikli birim olmadığı sürecerandevu yook bulamıyorum
Gebelik olabilir miŞeyma ya aynı güne bile bulunuyor kadın doğum dahiliye işte nereye gideceksen özellikli birim olmadığı sürece
Neyse acile git sizler sayesinde bu ülkede doktorluk kara borsa ve maaşlar yüksek
Allah analı babalı büyütsünGebelik olabilir mi