Merhaba adet günümden 15 ve 1 gün önce ilişkiye girdim içime boşalma olmadı adet olacağım gün adet oldum ama 2 gün şırıl şırıl kan geldi üçüncü günü kesildi ben de idrar testi yaptım o gün tek çizgi yani negatif çıktı ama bu olay sonrasında leke tarzı kanamalarım oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bilgisi olan lütfen yardım etsin
Meraba arkadaslar. Martın 1 inde regl oldum 5 inde bitti. 15 16 gibi yumurtlama oldu. 19 unda ise sadece peceteye gelen bugun 6 gundür suren camasıra hıc bulaşmayan bazen kesılen tekrar peceteye gelen toz pembe yada pembe bazen varla yok arası bir lekelenmem var. Mınnacık ve seffaf akıntı beraberınde oluyor. Adetime 5 gun kala byle oldu suan adet donemın ama hıc bısey yok lekelenmede kesıldı Yerleşme kanaması 3 gun falan sürüyormus ama boyle bir durum nedir sızce
Aynısı bende de oluyor şuan ama benim ıkınma ile afedersiniz sadece peceteye geliyor açık kahve görünce şaşırdım bugun adetime 5 gun var daha yumurtlamanın 8.günü yerleşme olma şansı varmıştır ki bu kadar erken kafam karıştı benim de sanki adet olacak mısım gibi his var