Adet kanaması mı yerleşme kanaması mı

Asdfdsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
38
4
36
Merhaba adet günümden 15 ve 1 gün önce ilişkiye girdim içime boşalma olmadı adet olacağım gün adet oldum ama 2 gün şırıl şırıl kan geldi üçüncü günü kesildi ben de idrar testi yaptım o gün tek çizgi yani negatif çıktı ama bu olay sonrasında leke tarzı kanamalarım oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi bilgisi olan lütfen yardım etsin

bende de aynısı oldu adet oldum ama sadece 3 gün sürdü normalde 6-7 gün sürer

bende de aynısı oldu adet oldum ama sadece 3 gün sürdü normalde 6-7 gün sürer

Meraba arkadaslar. Martın 1 inde regl oldum 5 inde bitti. 15 16 gibi yumurtlama oldu. 19 unda ise sadece peceteye gelen bugun 6 gundür suren camasıra hıc bulaşmayan bazen kesılen tekrar peceteye gelen toz pembe yada pembe bazen varla yok arası bir lekelenmem var. Mınnacık ve seffaf akıntı beraberınde oluyor. Adetime 5 gun kala byle oldu suan adet donemın ama hıc bısey yok lekelenmede kesıldı Yerleşme kanaması 3 gun falan sürüyormus ama boyle bir durum nedir sızce

Aynısı bende de oluyor şuan ama benim ıkınma ile afedersiniz sadece peceteye geliyor açık kahve görünce şaşırdım bugun adetime 5 gun var daha yumurtlamanın 8.günü yerleşme olma şansı varmıştır ki bu kadar erken kafam karıştı benim de sanki adet olacak mısım gibi his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…