Adet kanamasi mi yoksa yerlesme kanamasi mi?

berrak ekin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
7
0
1
29
Meraba arkadaşlar. Merak ettiğim birşey var. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Adetimden 22 gun sonra yani sali gunu esimle bi birliktelik yasadik. Adetimin haftaya cuma 19 ekimde olmasi gerekirken sabah bi kalktim karnim agriyo ve tuvalette bi baktim kirmizi kart. Ama boyle şeker pembesi gibi kirmizi bi renki ic camasirim da batmisti ama tedirgin oldugum sey acaba bu yerlesme kanamasi mi? Her adet oldugum gibi kip kirmizi degildi. Şeker pembesi gibi kirmiziydi. Yardimci olur musunuz?

Adet tarihimden yaklaşık 5 gün önce yerleşme kanaması oldu bende de. Normalde de adet öncesi lekelenmem olurdu adet oluyorum sandım o yüzden. Ama dediğiniz gibi pembemsi ve birden gelen bir akıntıydı. Daha sonra kahverengiye döndü ve azalarak bitti.
Tabi bu demek olmuyor ki sizinki de yerleşme kanaması, belki de erken adet olacaksınız mevsimsel ya da hormonal bir durumdur. En iyisi beklemek. Gönlünüze göre olur umarım.

Sabah cok agrim vardi dayanamadim ve hastaneye gittim orda baktilar 2 serum agri kesici verdiler ve ultrasonda bi gebelik olmadigini soylediler. Ama sali gunu olmus bi iliski sonrasi yerlesme kanamasi olurmu?

Benimkisi pembemsi de degil garipti. Cozemedim. Seker pembesi gibi kirmiziydi. Pecete komple kirleniyodu. Sonra simdi kesildi.

Adet öncesi hamile kalanlar da var ama hemen yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum. Ultrasonda zaten görünmez bu kadar kısa sürede.

Adet öncesi hamile kalanlar da var ama hemen yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum. Ultrasonda zaten görünmez bu kadar kısa sürede.
Peki bisi daha sorcam suanki agrim ayni adet agrisi adet olcagim zaman hep sag bacagima vurur gene bacagim agriyo karnim tam adet agrisi gibi yogun sekilde agriyo. Yerlesme kanamasindaki agrida boyledir? Yoksa bu ayirt edici bi agri midir?

Peki bisi daha sorcam suanki agrim ayni adet agrisi adet olcagim zaman hep sag bacagima vurur gene bacagim agriyo karnim tam adet agrisi gibi yogun sekilde agriyo. Yerlesme kanamasindaki agrida boyledir? Yoksa bu ayirt edici bi agri midir?
Benim adet öncesi ağrım olmazdı yerleşme kanamasında da ağrı yaşamadım. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri benzer derler. En iyisi gününüzü beklemek yapacak bişey yok. Herkesin belirtisi farklıdır.

Back
X