adet kanaması olupta hamıle kalan varmı

asude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
311
4
96
Eskişehir
arkadaslar kanaması olupta testı pozıtıf olan varmı.benım dun11. gunumdu ıdrar testı yaptım negatıf cıktı ve dun kanamam basladı once acık kırmızıydı sonra aksam koyulastı ve yogunlastı

canım tüp bebekte bilmiyorum ama normal yolla hamıle kalan bi arkadasım vardı her ay düzenlı adet görüyodu üstüne görme denıyo galıba

canım ben de 13 gün bi kanama geçirdim 2 gün sürdü ama adetten biraz farklıydı bi de kanamadan önce düşük değerle pozitif çıkmıştı, idrar testinde de çok silik bi çizgi çıkmıştı.her şeye rağmen kanda baktır canım.

canım ben de 13 gün bi kanama geçirdim 2 gün sürdü ama adetten biraz farklıydı bi de kanamadan önce düşük değerle pozitif çıkmıştı, idrar testinde de çok silik bi çizgi çıkmıştı.her şeye rağmen kanda baktır canım.

canım cok saol az once yazdıklarının tamamını okuduk cok zor bı surecten gecmıssın ama cok sukur bak degerın cok guzel dun ve bugun morelım cok kotuydu adet gunum dun du ve yıne hıc gecıkme olmadan adet oldum bugunde pıhtılar geldı senın yazdıklarını okuyunca bırz morelım duzeldı tabı hersey allah tan rabbım hayırlısını nasıb etsın hepımız ıcın

canım cok saol az once yazdıklarının tamamını okuduk cok zor bı surecten gecmıssın ama cok sukur bak degerın cok guzel dun ve bugun morelım cok kotuydu adet gunum dun du ve yıne hıc gecıkme olmadan adet oldum bugunde pıhtılar geldı senın yazdıklarını okuyunca bırz morelım duzeldı tabı hersey allah tan rabbım hayırlısını nasıb etsın hepımız ıcın

canım benim topiğe de yazdım neden beta baktırmadıın hadi beta baktırrr

hadi yaaa bugün 12. gün dü dim i baakk gördün mü benim 16 çıkmıştıııı

şimdi rahat ol, çarşamba ikiye katlarsa güzel olucakk sabrredicezzz kanama için b,işe verdi mi doktor ne dedi

şimdi rahat ol, çarşamba ikiye katlarsa güzel olucakk sabrredicezzz kanama için b,işe verdi mi doktor ne dedi

ya burdakı dr a aksam gıtcez sımdı merkezı aradım ıkı sonra testı tekrarlamamı soyledı kanama ıcınde olabılır bazen oluyo dedı bısı vermedıler

canım bak benim durumumu biliyosun dr lar umutsuz konuşuyo elbette olumsuz da olabilir diye ama olumlu da devam edebiliyo elbette.. şansın yüksek bence yat sürekli, kalkma hiç, çarşamba bi daha baktır inşallahh kat kat katlar değerin. stres yapmamaya gayret et ve bol bol dua et.. allah yardımcın olsun

arkadaşlar ben dün adet oldum ama ikinci gün olmasına rağmen kesildi hamile olailir miyim acaba

canım bu işler hic belli olmaz.. ben 6 gun harıl harıl regl oldum.. ama gebelik kesesi gorduk sonradan.. benimki bos gebelik cıktı sonradan ama sonucta kesem vardı ve kan tahlilim ilk sefer 1350 idi, yani doktor bana hamilesin demisti..
sonucta kan testi yaptır bence

selam arkadaslar bende herkez gıbı hamıle kalmak ısteyenlerdenım ama malasef 13 aydır olmuyor allah ızın verırıse olacak ısalllah.bu konuyla ılgılı paylasmak ıstedıgım kuzenım mormal adetını oluyor bır kacgun sonra mıde bulantıları baslıyo cok kotu hıssedıyo kendını hasta oldum aklına gelmıyokı adet olmus sonucta bır kacgun daha devam edıyo sıkayetlerı esı doktor hemen kanını alıyor test yaptırıyo hamıle oldugunu ogrenıyor sok ustune sok ALLAH NASIP EDERSE HERSEY OLUYOR ARKADASLAR bızınde vaktımız saatımız var ALLAH herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsın banada:1::1:

Back
X