Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet kanamasi yasayna ve sonrasinda hamile oldugunu ogrenen var mi ??
Merhaba canımm yazdıklarını gördüm aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz hemen hemen, bu konunun tarihi baya geçmiş ama inşallah görüp yanıt verirsin, öncelikle gözün aydın Allah annalı babalı büyütsün:) Ben de 21 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim son 3 aydır çocuk düşünüyoruz benim çok fazla bi bilgim Yok arkadaşım şuan sen benden daha çok tecrübelisin ve bebek sahibisin yardımcı olmanı çok isterim, Bende hastaneye girmesen önce öyle çocuk istiyoruz siye düzensiz bi şekilde ilişkiye giriyorduk, hastaneye gittim de ufak bi kıst olduğunu. Söyledi doktor yumuşlar da Ve prolaktin çok yüksek çikti DR da çok ilgisiz bi bayandı, Neyse arkadaşım doktor bana hiç birşey demedi DOSTINEX ilaç verdi hafta 2 kez kulanılacak dedi ve fitil verdi bi gecelik 1-2 ay sonra gel dedi bende kulanıyorum düzenli şekilde + soğan kürü var onuda İbrahim Saraçoğlu önermişti ona başladım takvim uygulaması indirdim, bana önereceğim başka şeyler varmı ne yapmam lazım lütfen yardım edin henüz daha doktora gitmedim düşmüşmüdür bilmiyorum ama şuan hasta oldum Ve çok az geliyor anlamadım hiç inşallah görüp yanıt verirsiniz, Benimkide çok uzun oldu ama kusura bakmayın