Adet kanamasimi Yoksa duşukmu 😑

• Konu Sahibi Konu Sahibi Su65
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Su65

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
9
2
16
31
Hanimlar anlamsiz bir olay oldu. Ben 1 haftadir inanilmaz bir gogus agrim vardi karinda sisiklik yorgunlik falan vardi bir hafta sonra kahverengi bole adet kanamam olfu ama kahverengiydi 3.4 gun ole surdu. 4 gunun sonunda bir sabah karnim okadar cok agriyorduki inanilmaz bir agriydi agri kesici ictim sekerli su ictim sonra adet kanamam kirmixi kanamaya dondu kahverengiden . Dedim bu ne bole ya hic birsey anlamadjm . Ama agrim drvam ediyor 1 gun surrdu .Sonra birgun tuvallette parca gordum bu kan pihtisimi et parcasimi cok sasirdim vunku ilk defa basima geldi ne yapcagimi bilemedim bi bakdom tuagima gitti kagitla dokundum dagilmiyor kan olsa dagilirdi sert duruyor et parcasindan supelendim ama anlam veremedkm ben kist patladi sanfim . Sonra hala kanamam var 3 gundur kanamam suruyot ben bu olaydan hic borsey anlamadim kistmi patlado adetmi oldum dusuk mu yaptim bana ne oldu anlamadim .

Belki kimyasal gebelik yaşamışsınızdır. Ben kimyasal yaşadığım ay anlattığınız şekilde reglim çok sancılı geçmişti, parça parça pıhtılar gelmişti.

Back