Adet kanamasında azalma!

Gunayfur

04.06.2017 b:67 g:59.9 h:55
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.035
1.394
63
Arkadaşlar ben düzenli adet görüyordum fakat 6 aydır adet kanamamım git gide günü düşüyo.7 gün süren kanama 5 gün 3 gün sürer oldu ve iki aydır da 1 gün güzel geliyo 2. Gün kesilmeye başlıyo. Dr gittim sıkıntı yok olur bazen böyle diyo. Şüphrleniyorum test yapıyorum gebelik mi var diye o da yok peki neden gün gün azalıyo. Böyle bi durumla karşılaşan var mı?.lütfen fikri olanlar yazabilir mi arkadaşlar...

Arkadaşlar ben düzenli adet görüyordum fakat 6 aydır adet kanamamım git gide günü düşüyo.7 gün süren kanama 5 gün 3 gün sürer oldu ve iki aydır da 1 gün güzel geliyo 2. Gün kesilmeye başlıyo. Dr gittim sıkıntı yok olur bazen böyle diyo. Şüphrleniyorum test yapıyorum gebelik mi var diye o da yok peki neden gün gün azalıyo. Böyle bi durumla karşılaşan var mı?.lütfen fikri olanlar yazabilir mi arkadaşlar...

Aynı sorun bende de var.. Hem gün olarak çok az sürüyo hem de miktarı az. Erken menopozdan şüphelendim doktora gittim,hormon tahlillerim normal seviyede çıktı ama yaklaşık 7-8 aydır böyle..

Aynı sorun bende de var.. Hem gün olarak çok az sürüyo hem de miktarı az. Erken menopozdan şüphelendim doktora gittim,hormon tahlillerim normal seviyede çıktı ama yaklaşık 7-8 aydır böyle..
O menopoz korkusu bende de oldu dr normal dedi diye önemsemedim düzene girer diye ama baktım daha da azalıyo günü de miktarı da dediğiniz gibi? Dr ne zaman gittiniz kaç ay oldu yani?

Polikistik over olabilir mi?
Doktorunuzu değiştirin. .

Hormon testi yaptırdınız mı ? adetinizin 2 yada 5 nci gününde olanları

Polikistik over olabilir mi?
Doktorunuzu değiştirin. .
Bu konu hakkında bilgim yoktu.baktım netten ama değil bulguları. Yumurtlama dönemimi takip ediyorum her ay yumurta akı kıvamın da akıntım oluyo. En iyisi dr gideceğim kızlar. ilgilenseler de gittiğime değse.

Bu konu hakkında bilgim yoktu.baktım netten ama değil bulguları. Yumurtlama dönemimi takip ediyorum her ay yumurta akı kıvamın da akıntım oluyo. En iyisi dr gideceğim kızlar. ilgilenseler de gittiğime değse.

Canım benim de düzenli ama polikistik over çok yaygın her kadında var . .
İyi bir doktora gidin geçmiş olsun. .

O menopoz korkusu bende de oldu dr normal dedi diye önemsemedim düzene girer diye ama baktım daha da azalıyo günü de miktarı da dediğiniz gibi? Dr ne zaman gittiniz kaç ay oldu yani?

Doktora gideli ne kadar oluyo tam hatırlamıyorum ama 5-6 ay oluyodur..

Başka bir doktora mutlaka gitmelisin hormon testlerin yapılmadan bir sorun olup olmadığını anlamak imkansız..Vajinal ultrason muayenesi ile adetin azlığının bir sorun teşkil edip etmediğini nasıl anlamış doktor şaşırdım..
Ben gidip şikayetimi anlattığımda adetimin 2 ya da 3.günü bazı testler istedi,yaptırdım. Hormonlarda bir sorun çıkmadı ama sorunum devam ediyo işte..

Adet miktarinin azligiyla pco nun ne ilgisi var ogrenebilirmiyim merak ettim bende

Kist adeti azaltir iyi bir kadin dogumcuya gitmeni tavsiye ederim ve prolaktinine baktir o da cok onemli

Back
X