Adet kesilmesi

osslemm31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
19
1
1
24
Hanımlar merhabalar
size bişey danışmak istiyorum bu ayki adetimi beş gün geç oldum 4. Gün sabahı biten adetim ikinci gün kesildi sizce bişeyler olabilirmi göğüslerimde ara ara tek taraflı sızı oluyor ansızın ağlama hissi geliyor ve sancı var sanki adet olacakmışım gibi
Aranızda böyle olan varmı yada hamileliğini böyle öğrenen

İnşallah en kısa zamanda nasip olur çok belirti olmuyor adet sancısıyla hamilelik sancısını ayırt etmek çok zor hemen hemen aynı benim için ben öyle ögrenmedim ama ilk haftalarda belirti olmuyor adet gecikmesi dışında bu bahsettikleriniz sonra çıkıyor

Çevremdekiler üstüne görmüs de olabilirsin dediler ama bilemiyorum bende

Ben birinci gün oldum ikinci gün sabahı kesildi geri anlayamadım niye öyle oldu test falanda yapmadm acıkcası etrafta varmış böyle olanda 10 gün falan bekle yap dediler test testte gözükürmüs

Bende bu ay oyle oldu sandim doktora gittim enfeksiyondan oyle olmus ilac vardi bir sürü

Ben birinci gün oldum ikinci gün sabahı kesildi geri anlayamadım niye öyle oldu test falanda yapmadm acıkcası etrafta varmış böyle olanda 10 gün falan bekle yap dediler test testte gözükürmüs
Anladım ümitlendirmek istememinşallah gayrısıyla nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…