adet mi implantasyon mu anlayamadım fikri olan 🙏🏻

psikologannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2022
11
3
1
24
hanımlar implantasyon kanaması 3 ay süren var mı 3 bucuk aylık evliyim üc aydır pıhtılı sekilde kırmızı kanıyorum ama karnım sertlesti ve agrılarım var cocuk istiyoruz hamile olabilir miyim

hanımlar implantasyon kanaması 3 ay süren var mı 3 bucuk aylık evliyim üc aydır pıhtılı sekilde kırmızı kanıyorum ama karnım sertlesti ve agrılarım var cocuk istiyoruz hamile olabilir miyim
Mumkun degil canim. Zaten yerlesme kanamasi pihtili olmaz. Regl goruyorsunuz normal bir sekilde

3 aydır test yapmadınız mı? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa bizimle?
Ciddiyseniz Allah aşkına bir doktora gidin. Belli ki bir rahatsızlığınız var. Üç ay kanama mı olur?

hayir canim yanlis anlasilmisim üc aydir 5 6 günlük kanamalar normal adet periyodu gibi
E adet kanaması o zaman. Siz neden üç aydır gördüğünüz adet kanamalarını yerleşme kanaması sandınız ki? Hadi öyle sandınız, üç aydır test yapmadınız mi hiç? Yoksa yaptınız da testlere mi inanmadınız?
Yani daha çok yeni evlisiniz şimdiden böyle takarsanız kafaniza çekeceğiniz var demektir. Çocuk öyle ha deyince olan bir şey değil. Vakti zamanı gelince olur.

test yapmaz olur muyum 2 kaset test 1 kan testi yaptırdım hcg 0.1 kaset testler tek cizgi ama bir umut iste karnım da sertlesince acaba mı dedim

test yapmaz olur muyum 2 kaset test 1 kan testi yaptırdım hcg 0.1 kaset testler tek cizgi ama bir umut iste karnım da sertlesince acaba mı dedim
Testler negatifse hamile değilsiniz demektir. Ayrıca karın sertleşmesi şeklinde bir gebelik belirtisi duymadım daha önce. Sanırım o dediginiz daha ileri dönemlerinde olan bir şey ve sürekli var olan bir şey değil.
Kabızlık olabilir mi sizde? Eğer yoksa karın sertlesmenizin neden olduğunu araştırın bence.

adet kanaması gibi demissiniz neyini yerleşme kanamasina benzettiniz de anlayamadim diye konu açtınız? adet olmussunuz, üstelik testleriniz de negatifmis. daha 21 yaşında 3 aylık evliyken bu meseleyi bu kadar sıkıntılı hale getirmeyin kendiniz için, önünü alamazsiniz

Canım bende yeni evliyken takmaya başladım ve sonuç hala yok takma akışına bırak taktıkca zorlaşıyor sen yine bi hastaneye görün kanamanın miktarı için oda çok önemli .

kanamalar 5 6 gün boyunca azalarak devam eden kanamalardı ama insan olsun isteyince gözü hicbir sey görmüyor iste kanama da olsa testler negatif de olsa

hic yerlesme kanaması yasamadım internette de her site farklı seyler söylüyor elimde olmadan umutlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…