- 4 Eylül 2022
- 11
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi psikologannee
hanımlar implantasyon kanaması 3 ay süren var mı 3 bucuk aylık evliyim üc aydır pıhtılı sekilde kırmızı kanıyorum ama karnım sertlesti ve agrılarım var cocuk istiyoruz hamile olabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mumkun degil canim. Zaten yerlesme kanamasi pihtili olmaz. Regl goruyorsunuz normal bir sekildehanımlar implantasyon kanaması 3 ay süren var mı 3 bucuk aylık evliyim üc aydır pıhtılı sekilde kırmızı kanıyorum ama karnım sertlesti ve agrılarım var cocuk istiyoruz hamile olabilir miyim
3 aydır test yapmadınız mı? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa bizimle?hanımlar implantasyon kanaması 3 ay süren var mı 3 bucuk aylık evliyim üc aydır pıhtılı sekilde kırmızı kanıyorum ama karnım sertlesti ve agrılarım var cocuk istiyoruz hamile olabilir miyim
hayir canim yanlis anlasilmisim üc aydir 5 6 günlük kanamalar normal adet periyodu gibi3 aydır test yapmadınız mı? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa bizimle?
Ciddiyseniz Allah aşkına bir doktora gidin. Belli ki bir rahatsızlığınız var. Üç ay kanama mı olur?
tesekkür ederim cevap verdigin icin ve cok güzelsin masallahMumkun degil canim. Zaten yerlesme kanamasi pihtili olmaz. Regl goruyorsunuz normal bir sekilde
E adet kanaması o zaman. Siz neden üç aydır gördüğünüz adet kanamalarını yerleşme kanaması sandınız ki? Hadi öyle sandınız, üç aydır test yapmadınız mi hiç? Yoksa yaptınız da testlere mi inanmadınız?hayir canim yanlis anlasilmisim üc aydir 5 6 günlük kanamalar normal adet periyodu gibi
test yapmaz olur muyum 2 kaset test 1 kan testi yaptırdım hcg 0.1 kaset testler tek cizgi ama bir umut iste karnım da sertlesince acaba mı dedimE adet kanaması o zaman. Siz neden üç aydır gördüğünüz adet kanamalarını yerleşme kanaması sandınız ki? Hadi öyle sandınız, üç aydır test yapmadınız mi hiç? Yoksa yaptınız da testlere mi inanmadınız?
Yani daha çok yeni evlisiniz şimdiden böyle takarsanız kafaniza çekeceğiniz var demektir. Çocuk öyle ha deyince olan bir şey değil. Vakti zamanı gelince olur.
Testler negatifse hamile değilsiniz demektir. Ayrıca karın sertleşmesi şeklinde bir gebelik belirtisi duymadım daha önce. Sanırım o dediginiz daha ileri dönemlerinde olan bir şey ve sürekli var olan bir şey değil.test yapmaz olur muyum 2 kaset test 1 kan testi yaptırdım hcg 0.1 kaset testler tek cizgi ama bir umut iste karnım da sertlesince acaba mı dedim
Canım bende yeni evliyken takmaya başladım ve sonuç hala yok takma akışına bırak taktıkca zorlaşıyor sen yine bi hastaneye görün kanamanın miktarı için oda çok önemli .
hic yerlesme kanaması yasamadım internette de her site farklı seyler söylüyor elimde olmadan umutlanıyorumadet kanaması gibi demissiniz neyini yerleşme kanamasina benzettiniz de anlayamadim diye konu açtınız? adet olmussunuz, üstelik testleriniz de negatifmis. daha 21 yaşında 3 aylık evliyken bu meseleyi bu kadar sıkıntılı hale getirmeyin kendiniz için, önünü alamazsiniz