ADET Mİ OLACAĞIM BEBEK Mİ GELİYOR

boncuk282818

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
96
21
3
Kızlar merhaba bat 19 temmuz önemli olan günleri değerlendirdim ve beklemeye geçtim ama şuan eli kulağında adet olacakmışım gibi bir his var ve umudumu da kaybediyorum böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı

Kızlar merhaba bat 19 temmuz önemli olan günleri değerlendirdim ve beklemeye geçtim ama şuan eli kulağında adet olacakmışım gibi bir his var ve umudumu da kaybediyorum böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı
Evet hamilelik belirtisi bence adet olacakmış gibi hissedip olmamak

Şuan yataktan çıkmıyorum adet olucam diye offf ya olacaksam olayım yada hemen belli olsun beklemek çok zor😒😒

Bende kesinlikle adet olacağım dedim ağırlar girdi kramplar vs ama adet olmamıştım üzerine düşersen de olmuyor canım herşeyi oluruna bırakınca bir bakmışsın oluvermiş çok kafana takma biliyorum zor ama cidden bu böyle

Bende çok ağrı çektim 1 hafta hemde regl oldum olcam diye bekliyodumm testler pozitif şu
Bende kesinlikle adet olacağım dedim ağırlar girdi kramplar vs ama adet olmamıştım üzerine düşersen de olmuyor canım herşeyi oluruna bırakınca bir bakmışsın oluvermiş çok kafana takma biliyorum zor ama cidden bu böyle
sürekli lavabodayım oldum olucam diye inşallah bebek vardır bu ay baya umutluydum sanki olacak gibi hissediyordum da hayırlısı yinede

Ben 10 gündür adet olcakmısım gibi sancı cekıyorum çok kötü hemde sanki her an sökülcek gibi ama Allaha şükür hamileyim yani 4 tane test yaptım hepsi pozitif yarında kan vericem nasipse

Merhaba bende regl günümden 3 gün önce gebeliğimi öğrendim. Belirtilerim tıpkı adet olacakmışım gibiydi. Hiç bir fark yoktu sadece az daha ağrılıydı. Regl olana kadar umudunuzu kaybetmeyin 🙏☺️

Merhaba bende regl günümden 3 gün önce gebeliğimi öğrendim. Belirtilerim tıpkı adet olacakmışım gibiydi. Hiç bir fark yoktu sadece az daha ağrılıydı. Regl olana kadar umudunuzu kaybetmeyin 🙏☺️ 3 gün kaldı test yapmak istiyorum ama kokuyorum garip bi duygu

Ben 10 gündür adet olcakmısım gibi sancı cekıyorum çok kötü hemde sanki her an sökülcek gibi ama Allaha şükür hamileyim yani 4 tane test yaptım hepsi pozitif yarında kan vericem nasipse
Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık 🥺

Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık 🥺
Test yapmaktan başka çaren yok gecıkmen baya olmus yapsan anında cıkar

Adetin ne zaman canım

Back
X