Smear testi sonrası benim de kanama olmuştu çok değil ama hafif bi kanamaydı .Kızlar nolur yardımcı olur musunuz tedirgin oldum..
Adetime yakındım jinekolojik muayenemi olmaya gittim çok şükür herşey normal daha önce smear testi de vermiştim temizdi doktor da söyledi yaptırmışsın sorun yok dedi ara ara kasık ağrılarım var diye gittim biraz da. doktor akıntın var ondan ağrın oluyordur dedi alttan muayene yaptı ve smear testi yapılırken kullanılan aletten kullandı sonra ultrason cihazını kullandı fitil verdi kullan geçmezse görüşürüz yine dedi çocuk da düşünüyoruz korunma herşey yolunda dedi gönderdi.şimdi sorum şu eve giderken belimde hafif ağrılarım vardı akşam da lekelenme oldu sonrada tuvalete oturdukça kanama yaşadım yani yaşıyorum aynı zamanda adet ağrısı da var şimdi ben adet mi olmuşumdur yoksa muayene kaynaklı olabilir mi bu durum? Muayene adeti sökmüş olabilir mi?
Smear testi almadı yakın zamanda yaptırmıştım zaten ama aleti neden kullandı anlamadım akıntıyı görmek için sanırım soru da sorulmuyordu ilgisizdi yüzüme bile bakmıyordu doktor maalesef daha sorucağım soru varken telefonla falan konuşmaya başladı ben giyinmeden içeri başka asistan girdi sohbet ettiler ve bu özel hastane .devam ediyor hem de ağrılı adet oldum galiba teşekkür ederim amin inşallahSmear testi sonrası benim de kanama olmuştu çok değil ama hafif bi kanamaydı .
Aletten sonra oluşmuş bi kanama olabilir hala devam ediyorsa muayene adeti sökmüşde olabilir geçmiş olsun hayırlı haberler inşallah
Şubat ayında bebeğimi kaybettim ben maalesef böyle kaygılarım kaldı geride normal şeylerde bile bişeyler aramaya başladımAlet dediğiniz şey spekulum galiba, o alet bir tek smear testi alırken kullanılmaz genel muayenede de kullanılır, rutin bir jinekolojik muayene olmuşsunuz işte,
adetiniz de yakınmış adet ağrınız varsa zaten adet olmuşsunuz demektir, neye bu kadar tedirgin oldunuz anlamadım.
Başınız sağolsun Rabbim sağlıkla nasip etsin tekrardan en yakın zamanda inşallah bende 23 Ekim'de kaybettimŞubat ayında bebeğimi kaybettim ben maalesef böyle kaygılarım kaldı geride normal şeylerde bile bişeyler aramaya başladım
Sizin de başınız sağolsun amin inşallah bu acıyı yaşayan herkese rabbim daha hayırlısını ve daha kolayını nasip eder inşalllah ilk bebeğiniz miydi?Başınız sağolsun Rabbim sağlıkla nasip etsin tekrardan en yakın zamanda inşallah bende 23 Ekim'de kaybettim
Amin Allah razı olsunSizin de başınız sağolsun amin inşallah bu acıyı yaşayan herkese rabbim daha hayırlısını ve daha kolayını nasip eder inşalllah ilk bebeğiniz miydi?
Benim ilk bebeğimdi daha 2 yıllık evliyim. Herhangi bir pıhtılaşma ya da başka bir sorununuz yoksa genelde beklemeyin diyorlar bana doktor beklemene gerek yok demişti başka bi doktor 2 adet dönemi bekle dedi bence en sağlıklısı biraz vücudu dinlendirmek rahminiz temizleniyor zaten bu süreçte psikolojik olarak da toparlanmak lazım benim kaybımın üzerinden 8 ay geçti ama hala hazır mıyım acaba diye soruyorum kendime bütün tekkikler yapıldı gen testleri pıhtılaşma testi rutin muayeneler şuan engel bir durum yok ama bu sefer de doğum teminatı için bekliyorum :)Amin Allah razı olsun3.5 yaşında bir oğlum var şükür ki kardeşi olsun dedik oda nasip olmadı
Tekrar gebelik için süre ne kadar denildi acaba size
Acilde oldum kürtajı henüz kontrolede gitmedim kan uyuşmazlığı vardı bizde ve kalbi durdu o yüzdenmi oldu onuda bilmiyorum.. Yaş 40 benimde o yüzden ileri zaman olmadan olsun dedik ama oda nasip olmadı henüz beklemekte zor zaman bukezde geçmiyorBenim ilk bebeğimdi daha 2 yıllık evliyim. Herhangi bir pıhtılaşma ya da başka bir sorununuz yoksa genelde beklemeyin diyorlar bana doktor beklemene gerek yok demişti başka bi doktor 2 adet dönemi bekle dedi bence en sağlıklısı biraz vücudu dinlendirmek rahminiz temizleniyor zaten bu süreçte psikolojik olarak da toparlanmak lazım benim kaybımın üzerinden 8 ay geçti ama hala hazır mıyım acaba diye soruyorum kendime bütün tekkikler yapıldı gen testleri pıhtılaşma testi rutin muayeneler şuan engel bir durum yok ama bu sefer de doğum teminatı için bekliyorum :)
Acilde oldum kürtajı henüz kontrolede gitmedim kan uyuşmazlığı vardı bizde ve kalbi durdu o yüzdenmi oldu onuda bilmiyorum.. Yaş 40 benimde o yüzden ileri zaman olmadan olsun dedik ama oda nasip olmadı henüz beklemekte zor zaman bukezde geçmiyor
Rabbim en doğru zamanda hayırlısından versin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?