Gebeliğe Hazırlık Adet mi oluyorum yoksa ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deniz_balkes

Akuamarin10 yeni hesap
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
124
227
103
40
Balıkesir
Merhaba hanımlar gebelik istiyorum bu ay, sat 13 Şubat adelerim düzenlidir. adet olacak gibi hissediyorum dün ve bugün kahverengi az miktarda akıntım geldi.. korkuyorum olacam diye.karnım ağrıyor olacakmışım gibi iştah,sinir zirve yine..ama normaldeen geç yarın olmam gerekiyor üçgün önce kaset test yaptım negatifti ertesi gün soluk bir çizgi gördüm kafam karıştı yarın yine test yapıcam aslında asıl sormam gereken size kahverengi akıntısı olup hamile kalan varmı.. umarım hamileyimdir

Merhaba hanımlar gebelik istiyorum bu ay, sat 13 Şubat adelerim düzenlidir. adet olacak gibi hissediyorum dün ve bugün kahverengi az miktarda akıntım geldi.. korkuyorum olacam diye.karnım ağrıyor olacakmışım gibi iştah,sinir zirve yine..ama normaldeen geç yarın olmam gerekiyor üçgün önce kaset test yaptım negatifti ertesi gün soluk bir çizgi gördüm kafam karıştı yarın yine test yapıcam aslında asıl sormam gereken size kahverengi akıntısı olup hamile kalan varmı.. umarım hamileyimdir
Öğrenmenin en iyi yolu yarın ilk idrarla test yapmak yerleşme kanaması da olabilir adetin de sökülüyor olabilir

Canım hamilemisin🥰bende kuruma çizgilerini görüyorum, 2 gün adet oldum heveslenerek bir kere daha kaset test yaptım gene kuruma çizgisi oluşmuş, insan ister istemez hevesleniyor🥰

Canım hamilemisin🥰bende kuruma çizgilerini görüyorum, 2 gün adet oldum heveslenerek bir kere daha kaset test yaptım gene kuruma çizgisi oluşmuş, insan ister istemez hevesleniyor🥰
Hiç heveslenmeyin malesef hamiledeğilim .o yüzden iyice emin olana kadar test yapmıcam..şu yine adetim yaklaştı ama tatlı istiyor canım sanırım regli olucam yine off çok yıpratıcı 🤦😪

Hiç heveslenmeyin malesef hamiledeğilim .o yüzden iyice emin olana kadar test yapmıcam..şu yine adetim yaklaştı ama tatlı istiyor canım sanırım regli olucam yine off çok yıpratıcı 🤦😪
Yok valla heveslenmiyorum artık, 1 ay oldu ilişki üstünden olsaydı heralde belli ederdi kendini😊kısmet değilmiş, hayırlı zaman değilmiş napalım iyi oluyor birazda, siz kaç yıllık evlisiniz başka çocuğunuz varmı bilmiyorum ama ben 7 aylık evliyim eşimi çok seviyorum ama sorunlarımız var o yüzden çocuk hevesim sönüyor biraz, bu sorunların içine evladımı getiremem, ya düzelecez bebişimiz olacak yada hayırlısı buymuş diyip ayrılacaz😊

Benim oğlum var bir tane 7 yaşında ben 35 yaşındayım acaba çok mu geç kaldım 2 aydır deniyoruz şimdiden canım sıkkın çok sinir bozucu gerçekten hemen hamile kalırım sanıp korunuyordum birde.. pozitif olmanıza sevindim hakkınızda hayırlısı sizinde..sizin ilk bebek herhalde neden olmuyor acaba ☹️

Benim oğlum var bir tane 7 yaşında ben 35 yaşındayım acaba çok mu geç kaldım 2 aydır deniyoruz şimdiden canım sıkkın çok sinir bozucu gerçekten hemen hamile kalırım sanıp korunuyordum birde.. pozitif olmanıza sevindim hakkınızda hayırlısı sizinde..sizin ilk bebek herhalde neden olmuyor acaba ☹️
Kısmet herşey, eşimi çok aşırı seviyorum çok değer veriyorum, Rabbim ayağına taş değdirmesin insanlık olarak belkide benden daha iyidir, her zaman kalbimde🥰Ama bebek işi çok düşünülmesi gereken bi durummuş🥰çünkü sorunların üzerine bebişi getirmek çok riskli, ya düzeliyor yada daha beter oluyor tüm sorunlar. Yaşınız hiçte geç değil bence, doğal yöntemleri deneyebilirsiniz, burda birisinde duymuştum bende bi macun vardı c life macun diye, ondan kullanabilirsin, doktoruna danışmanı tavsiye ederim bi kadın doğumcuya gitmelisin bence, çünkü daha 1 evladın var ve bence bir bebişin daha olmalı, rabbim bereketiyle getirir inşallah♥️sen bişeyler denerken tabi eşinde boş durmasın, o da bişeyler denesin ikinizinde hormonları yükselsin, ama önce doktora gidin derim eşinde gitsin bi bakın belki bi eksiğiniz vardır bellimi olur🥰

Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için henüz doktora gitmedim adeti bekliyorum 3.günü sanırım hormon testi yapılıyormuş FSH vs . adetolursam gideceğim hemen.olmazsam zaten göbek atarım hamileyim diye😁 gerçi hamile gibi hissetmiyorum.. gerçi 2 aydır deniyoruz daha erken belki gebe kalmak için..ama ilk çocuğum ilk denemede olmuştu..o yüzden içime kurt düştü..geçmeyen akıntı sistit var bende belki ondan olabilir bakıcaz artık.☺️

Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için henüz doktora gitmedim adeti bekliyorum 3.günü sanırım hormon testi yapılıyormuş FSH vs . adetolursam gideceğim hemen.olmazsam zaten göbek atarım hamileyim diye😁 gerçi hamile gibi hissetmiyorum.. gerçi 2 aydır deniyoruz daha erken belki gebe kalmak için..ama ilk çocuğum ilk denemede olmuştu..o yüzden içime kurt düştü..geçmeyen akıntı sistit var bende belki ondan olabilir bakıcaz artık.☺️
Bendende dün pembe akıntı geldi, kafam karıştı ya, niye geldi diye, kremsi fuşya rengi pespembeydi, bi degişiğim ya bugün🥰neden aceba

Back
X