- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
ne diyon sen be üslubuna dikkat et biraz bu ne biçim cevapsevistiniz mi, korundunuz mu?
çözümü beklemek? ya da test yapmak?
cevap yazmak zorunda değilsin ne biçim soruysa soru seni ilgilendirmezasıl bu ne biçim soru?
Bunu yazan yanlış bisey yazmamış ki,sevistiniz mi, korundunuz mu?
çözümü beklemek? ya da test yapmak?
ben 8 yıldır bu sitede üyeyim bu şekilde üslup görmedim size göre normaldir belki ama bana göre değil açıkçası neyse konumuz da bu değil zatenBunu yazan yanlış bisey yazmamış ki,
Ilişki yaşayıp ,korundunuz mu?
Isteyip mi soruyorsunuz yoksa kaygıdan mi?
Test yaptırmadan bilemezsiniz. Yerleşmede olabilir, adette olabilir bilemeyiz
yok test yapmadım sadece yaşayan var mı diye merak ettim yaşayan varsa sonucu ne oldu onu merak ettimPeki evde test yaptinmi ikisi de olabilir
sayıyla mı gönderiyorlar sizi anlamadım ki ben ? adetimi betimleme yap demedim zaten size başına gelen illaki olur diye buraya post açtım gerçekten anlamıyorum sizleriGidin test yaptırın madem ,burdan adetinizin betimlemesi ile ne gibi bir sonuç alabilirsiniz ki
Ben hamile degilken de bu dediginiz belirtilerle adet oldum. Hamile kalirken de adrt gunumde kanama yaşadim. Sulu az, açik kirmizi. Yani hem adet hem yerleşme zaten birbitlerine benziyor ilk başlar Test yaparsaniz varsa çikacakdir. Yerleşme kanamasi da ola bilir. Adrt de. Hakkinizda hayirlisi InsaAllahkızlar merhaba bu ay adetim değişik geldi. hemen hemen vaktinde geldi diyelim fakat ilk gün sulu gibi kahverengi lekelenmem geldi 2. ve 3. gün az geldi yani orkidi değiştirmesem 1 gün giderdi birde koyu değildi gelen kan ve benim ağrılarım çok olurdu ilaç felan almazsam kesin acillik olurdum ama ne ağrı oldu nede sızı. acaba hamilelik olabilir mi yada ben mi kuruntuluk yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?