- 15 Nisan 2023
- 824
- 480
- 33
- Konu Sahibi merveogrtmnn
-
Adet oluyorum heralde diye test almadım, yarın yapacağım. Karın ağrılarımda arada artıyor heralde oldum deyip lavaboya gidiyorum ama yine aynı leke sadeceBahsettiğiniz yerleşme kanaması ama tabii olmayadabilir. Test yapın cıkar.
Bahsettiğiniz yerleşme kanaması dediğim gibi mutlaka yarın bir test alıp yapın.Adet oluyorum heralde diye test almadım, yarın yapacağım. Karın ağrılarımda arada artıyor heralde oldum deyip lavaboya gidiyorum ama yine aynı leke sadece
Merhaba kızlar bugün adet günümdü adetlerim çok düzenlidir bugün lavaboda peçeteye silince kahve pembe akıntı bulaştı ve adet olacak gibi sancılar geliyor ama asla devamı gelmiyor adet gününde yerleşme kanaması olan var mı ?
Merhaba, durumunuz nedir ? Reglime 7 gün vardı dünden beri kahverengi küçük küçük lekelenmelerim vardı. Bugün iki peçetelik pembe kanama geldi pembemsi. Çok kırmızı değil. Sonra tekrar kahverengi ye döndü şuanlık bir şey yokMerhaba kızlar bugün adet günümdü adetlerim çok düzenlidir bugün lavaboda peçeteye silince kahve pembe akıntı bulaştı ve adet olacak gibi sancılar geliyor ama asla devamı gelmiyor adet gününde yerleşme kanaması olan var mı ?
Test yaptınız mıAdet oluyorum heralde diye test almadım, yarın yapacağım. Karın ağrılarımda arada artıyor heralde oldum deyip lavaboya gidiyorum ama yine aynı leke sadece
Merhaba test yaptınız mı? Sonuç neMerhaba kızlar bugün adet günümdü adetlerim çok düzenlidir bugün lavaboda peçeteye silince kahve pembe akıntı bulaştı ve adet olacak gibi sancılar geliyor ama asla devamı gelmiyor adet gününde yerleşme kanaması olan var mı ?
Ya benimde adetime 4 gün vsr ama.kanamam olmuşMerhaba kızlar bugün adet günümdü adetlerim çok düzenlidir bugün lavaboda peçeteye silince kahve pembe akıntı bulaştı ve adet olacak gibi sancılar geliyor ama asla devamı gelmiyor adet gününde yerleşme kanaması olan var mı ?
Sonuç ne çıktı acabaMerhaba, durumunuz nedir ? Reglime 7 gün vardı dünden beri kahverengi küçük küçük lekelenmelerim vardı. Bugün iki peçetelik pembe kanama geldi pembemsi. Çok kırmızı değil. Sonra tekrar kahverengi ye döndü şuanlık bir şey yok
Regl oldumSonuç ne çıktı acaba
Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim boşalma olmadı 24 saat içinde postpil içtim 1 hafta sonra erkek gebelik testi yaptık negatif çıktı 28i adet günüm ağrı ve kramp oldu bugün 29u dizimde bi ağrı noldu ve pembe kanamam oldu ve durdu hemile olma ihtimalim ne çok tedirginim.Merhaba kızlar bugün adet günümdü adetlerim çok düzenlidir bugün lavaboda peçeteye silince kahve pembe akıntı bulaştı ve adet olacak gibi sancılar geliyor ama asla devamı gelmiyor adet gününde yerleşme kanaması olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?