Adet mi yerleşme mi

Gncnr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
199
23
13
24
Kızlar bu yıl adetim uygulamada görünen tam gününde oluyordu ama bu ay üç gün falan erken oldu ve kısa sürdü iki üç gün oldu normal adet gibiydi pıhtılı oldu hatta ama adetim bittikten birkaç gün sonra idrarda yanma acı kaşıntı oldu birkaö gün. Dün ve bugün de iyiyim geçti ama kasık bel ağrım arttı adet olacak gibi sancılarım oluyor göğüs ucu ve yanları ağrıyor normalde ucu ağrımıyordu ama uygulama şuan yumurtlama gösteriyor ondan mı yoksa yerleşme olmuş olabilir mi biraz bakındım sitede genelde pembe kahve az olur demişler benimki adet gibi ve pıhtılıydı şuan iki hafta var adetime ama tekrardan olacak gibi belirtiler var. Son adet tarihlerimi de yazayım belki yardımcı olur
Haziran 4-8 de oldu sonra 30 haziran 4 temmuz arası oldu sonuncu

pıhtılıysa yerleşme değildir. iki yerleşme kanamam da dümdüz çamur gibi bir kanamaydı o da bir işaret parmağı kadar çizgi şeklinde. pıhtı zaten rahmin gebeliğe hazırlık için ördüğü duvarın gebelik oluşmadığı için dışarı atılması. pıhtılı kanamada gebelik ihtimali yok yani

Anladım teşekkür ederim

Evet katılıyorum. Hiç yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum nasıl olur ama pıhtılı olması demek rahim duvarın incelip dökülüyor demek. Bu da gebelik ihtimalini düşürür. Bence regliniz daha tam sökülmedi.
Ama yüne de imkansız değil tabi gebelik.

Bilmiyorum şuan iki hafta var ve baya yakında olacak gibi de sancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…