adet mi yoksa yerleşme kanaması mı lütfen yardımcı olun

Puline Jocelyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
3
0
1
25
hiç cinsel ilişkiye girmedim sadece sürtünerek bir ilişki yaşadım ve üstüme boşalma gibi bir şey de hiç olmadı fakat bu sürtünmeli ilişkiden 2 hafta sonra 3 gün boyunca (normal adetim de 3 gün sürer) bir kanamam oldu fakat normal adetime göre daha az kanıyordu ama rengi açık kırmızıydı 3 gün sonra kanama durdu fakat 2 gün sonra kahverengimsi ve biraz katımsı bir akıntım oldu sadece peçeteye silince geldi sizce hamile olma ihtimalim var mı ya da yaşadığım kanama adet miydi

hiç cinsel ilişkiye girmedim sadece sürtünerek bir ilişki yaşadım ve üstüme boşalma gibi bir şey de hiç olmadı fakat bu sürtünmeli ilişkiden 2 hafta sonra 3 gün boyunca (normal adetim de 3 gün sürer) bir kanamam oldu fakat normal adetime göre daha az kanıyordu ama rengi açık kırmızıydı 3 gün sonra kanama durdu fakat 2 gün sonra kahverengimsi ve biraz katımsı bir akıntım oldu sadece peçeteye silince geldi sizce hamile olma ihtimalim var mı ya da yaşadığım kanama adet miydi
Boşalma olmadıysa nasıl hamilelik bekliyorsunuz ?

beklemiyorum normalde de yaşadığım belirtileri araştırdığımda karşıma hep hamilelik çıkıyor ve döl vajinaya bir şekilde temas ettiyse içeri girip bir ihtimal döllenebiliyormuş belki bu olmuştur diye endişelendim sadece
Bu dediğin ihtimal %00000000000001 kadar az hatta hiç olmayacak bir durum hiç dert etme kendine .

Back
X