Adet miktarında azalma

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
709
Puanlar
73
Kızlar selam. Amh 0.3 yaşım 27. 3 ay önce aylarca opu vs gecirdim havuz vs oldu. Ama son bikac aydır adet miktarim az gibi. Eskiden 7 günden az sürmeyen adetim yani 5. Günden itibaren lekeye dönerdi. Şimdi 3. Gün leke şeklinde geliyor 5. Gün hemen hemen bitiyo. Çok moralim bozuluyo. Normal mi böyle olması bilmiyorum ama rezervim de az olduğu için çok korkuyorum

Kızlar selam. Amh 0.3 yaşım 27. 3 ay önce aylarca opu vs gecirdim havuz vs oldu. Ama son bikac aydır adet miktarim az gibi. Eskiden 7 günden az sürmeyen adetim yani 5. Günden itibaren lekeye dönerdi. Şimdi 3. Gün leke şeklinde geliyor 5. Gün hemen hemen bitiyo. Çok moralim bozuluyo. Normal mi böyle olması bilmiyorum ama rezervim de az olduğu için çok korkuyorum
Benim rezervim az değil ama Opudan sonra bende oldum öyle. Ağrı kesici içiyormusunuz?

Benim de en az 5 gün süren adetim 3 yıldır 2 gün sürüyor sonra lekeye dönüyor, full kanamadan önce de 2-3 gün leke geliyor. Eskiden leke olayı adet başlamadan önce olmazdı biterken olurdu. Adet bol olduğu dönemdeki rezervimi ve amh’ımı bilmediğim için ikisi ilgili mi bilmiyorum, opu’lardan önce azalma zaten olmuştu yani.

Yani hiç bişey anlamadım. Benm rezerv az olduğu için korkuyorum. Sizin kaçıncı günden itibaren belirgin azalma var yani
Benim 7 gün sürerdi 4 gün dolu dolu olurdu şimdi 3. Günden sonra hep leke 5. Gün bile kanama olurdu ama az olurdu şimdi full leke

Back
X