arkadaşlar aranıza yenı katıldım ama çok merak edıyorum evlenelı 6 ay oldu eşim geri çekme yöntemiyle korunuyo bu ayda 9 unda adet olmam gerekirken gecikti 4 gün.yanı bılmıyorum adet mı olcam hamıle mı belım aşırı derecede ağrıyo kasıklarım çok hafif ağrıyo arada sırada.göğüslerim şişti mide bulantım yok.terleme var arada çok üşüyorum.bacaklarım ağrıyo ya ben kendı kendıme gelin guvey olmak istemıyorum. ne bu şimdi benım halım?
ayy ne bıleyım ya normalde korunuyoruz ya bu belırtıler olması adet mı hamılelık mı test alsam mı kı ayy hemen çıkar mı da değilimdir gibime geliyo hiç mide bulantım fılanda yok ya
kanda bhcg yaptırabilirsin bazen idrar testlerinde çıkmıyor 7 gün yada 10 gün geçince sonuç veriyor stresten yada mevsim değişikliğinden dolayıda gecikmiş olabilir eğer istiyorsanız inş hamilesindir..
eşin istemiyorsa eğer inş hamile değilsindir canım farklı problemler olabilir hiç bir evliliği bebek kurtarmıyor ve kurtarmak için vs yapmakta çok yanlış diye düşünüyorum neyse bu yöntem iyi bir yöntem değil istemiyorsa başka metodlarla korunun
Nasıl sabrediyosun anlamadım canım ya. Koskoca 4 gün geçmiş. helal olsun valla. Ben yumurtlama gününden sonraki 5.günde başlamıştım test yapmaya. Her gün bi test yapıyodum. Bazen günde iki kere. Abartmıştım artık bende. Çok sabırsızım ben ya. Hadi test yapta bilelim canım???
o değil yani beni şaşırtan şey eşimin geri çekme yoluyla korunması ve nasıl oluyorda hamile kalmıyorum hiç..hayret yani..çunku hiç guvenılır bı korunma değil