Adet olacagim saniyordum cok agrim var bakarmisiniz

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
arkadaslar adet sancisi cekerken hamile oldugumu ogrendim

kesenin disinda zayıflık varmis
progesteran igne hap yazdi

yerini isaretledi burdan kanama oluyor dedi

1.5 saat bekledim doktoru cok hizli baktı anlamadim bile kac haftalikmis ogrenemedim dahi

sancim cok cok ağlıyorum suan

Allah askina birsey yazin

Son düzenleme:

ama cok uzuldum resim ekledim bakarmisiniz

1.5 saat bekledim doktoru cok hizli baktı anlamadim bile kac haftalikmis ogrenemedim dahi

Progestana başlayın hemen ..ağlamayın ayrıca stres gebeliginize zarar ..pozitif düşünün ...hayırlısı olsun insallah

Progestana başlayın hemen ..ağlamayın ayrıca stres gebeliginize zarar ..pozitif düşünün ...hayırlısı olsun insallah
igne ve hap kullaniyorum kesedisi zayiflik var burdan kanama oluyor dedi

kanarsa gider tutarsa tutar dedi

ama cok uzuldum resim ekledim bakarmisiniz

İnşallah tutunur ama ağlayacak bir durum yok. Doğal bir süreç yaşıyorsunuz. Sağlıksız bir gebelikse vücut atacaktır. Progestanı kullanın lütfen. Son adet tarihiniz nedir? Sancı normal

İnşallah tutunur ama ağlayacak bir durum yok. Doğal bir süreç yaşıyorsunuz. Sağlıksız bir gebelikse vücut atacaktır. Progestanı kullanın lütfen. Son adet tarihiniz nedir? Sancı normal
23 subat son adet tarihim
progesteranin 4. ignesini oldum bugun aksam da hapini iciyorum

sancilar bugun hafifledi isten rapor aldim 2 gundur de full yattim.

sanirim kendimi cok yormustum sancilar ondan oldu

ama sabah amire bi turlu ulasamadim mesajima da donus yapmadi kafayi ona taktim takinca hemen sancilandim adet gibi

23 subat son adet tarihim
progesteranin 4. ignesini oldum bugun aksam da hapini iciyorum

sancilar bugun hafifledi isten rapor aldim 2 gundur de full yattim.

sanirim kendimi cok yormustum sancilar ondan oldu

ama sabah amire bi turlu ulasamadim mesajima da donus yapmadi kafayi ona taktim takinca hemen sancilandim adet gibi

Stres yapmayın lütfen. Sadece dinlenin. Şu an iş 2. Planda. Önemli olan sizin sağlığınız. Düşük riskiniz olduğunu söylediyseniz sorun yok. Doktorunuz rapor vermiştir illa ki düşük riskiniz olduğuna dair.
Şu an 5 haftalık falan hamilesiniz döllenme doğru zamanda olduysa. Umarım tutunur ❤️
Eğer tutunamazsa da bunun doğal bir şey olduğunu unutmayın. Henüz ortada bebek bile yok. Önümüzdeki aylarda tekrar denersiniz.

Stres yapmayın lütfen. Sadece dinlenin. Şu an iş 2. Planda. Önemli olan sizin sağlığınız. Düşük riskiniz olduğunu söylediyseniz sorun yok. Doktorunuz rapor vermiştir illa ki düşük riskiniz olduğuna dair.
Şu an 5 haftalık falan hamilesiniz döllenme doğru zamanda olduysa. Umarım tutunur ❤️
Eğer tutunamazsa da bunun doğal bir şey olduğunu unutmayın. Henüz ortada bebek bile yok. Önümüzdeki aylarda tekrar denersiniz.
raporu yazmadi ben istedim

calistigimi dusunmedigi icin herhqlde

zaten akli cok karisikti beni muayene ederken bile tel. ile konustu telasliydi

ama akademisyen . ve tup bebek uzmani ayrica haliyle bebek risk tutunma kanama bunlar da tecrubeli oldugunu dusuneeek guvenmek istiyorum

raporu yazmadi ben istedim

calistigimi dusunmedigi icin herhqlde

zaten akli cok karisikti beni muayene ederken bile tel. ile konustu telasliydi

ama akademisyen . ve tup bebek uzmani ayrica haliyle bebek risk tutunma kanama bunlar da tecrubeli oldugunu dusuneeek guvenmek istiyorum
Normal raporu yazmayı akıl edememesi aslında.
Yaptığı uygulamada da bir sıkıntı yok progestan iğne varmış. Şu aşamada dinlenip beklemekten başka yapacak bir şey yok 🙏🏻

Back
X