Adet olacakmisim gibi ağrı

aydodo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
1.716
1.855
333
33
Ankara
Kızlar bugün adet günüm 27 eylül trasnfer günümdü 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu cuma sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazratsi yine vericem dayanamadım özelde dun kan verdim 558 cıktı ama inanamıyorum hala çünkü hic belirtim karnım adet olacakmisim gibi hiçte belirtim yok anlamıyorum neden böyle yaşayan var mi bu durumu

Hayırlı olsun çok güzel bir değer ben de hasta olacak gibi sancı hissettim ped de almıştım çok şükür kullanmaya gerek kalmadı inşallah sağlıkla doğup büyüdüğünü de görürüz

Bende 27 eylülde transfer oldum 5.gün embriyosu 2 transfer 9.günde değerim 538 çıktı bende cok fazla belirti vardi ama kimisinde hic belirti olmuyo bence böyle şeyleri dert etme

Teşekkür ederim benim de öyle aynı adet olacakmisim gibi yarın ikinci kanımı vericem cuma vermiştim sağlık ocağında o da çıkar yarina ben dayanamadigim için cumartsi özelde yaptirdim Insallah artar

Teşekkür ederim benim de öyle aynı adet olacakmisim gibi yarın ikinci kanımı vericem cuma vermiştim sağlık ocağında o da çıkar yarina ben dayanamadigim için cumartsi özelde yaptirdim Insallah artar
Amiiinnnn inşaallah

Canım hayırlı olsun öncelikle. Adet ağrısı gibi olur çok normal benimde öyle olmuştu. Hatta bu uzunca bi süre devam eder hiç korkma. Bebişler yerleşirken ağrı yapıyor biraz. Ağrısız yerleşenlerde varmış ama benimde ağrılı geçmişti

Teşekkür ederim Insallah oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…