Hayırlı olsun çok güzel bir değer ben de hasta olacak gibi sancı hissettim ped de almıştım çok şükür kullanmaya gerek kalmadı inşallah sağlıkla doğup büyüdüğünü de görürüzKızlar bugün adet günüm 27 eylül trasnfer günümdü 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu cuma sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazratsi yine vericem dayanamadım özelde dun kan verdim 558 cıktı ama inanamıyorum hala çünkü hic belirtim karnım adet olacakmisim gibi hiçte belirtim yok anlamıyorum neden böyle yaşayan var mi bu durumu
Bende 27 eylülde transfer oldum 5.gün embriyosu 2 transfer 9.günde değerim 538 çıktı bende cok fazla belirti vardi ama kimisinde hic belirti olmuyo bence böyle şeyleri dert etmeKızlar bugün adet günüm 27 eylül trasnfer günümdü 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu cuma sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazratsi yine vericem dayanamadım özelde dun kan verdim 558 cıktı ama inanamıyorum hala çünkü hic belirtim karnım adet olacakmisim gibi hiçte belirtim yok anlamıyorum neden böyle yaşayan var mi bu durumu
Hayirli olsun sizin ikizdir belki yeniden kan verdiniz miBende 27 eylülde transfer oldum 5.gün embriyosu 2 transfer 9.günde değerim 538 çıktı bende cok fazla belirti vardi ama kimisinde hic belirti olmuyo bence böyle şeyleri dert etme
Cok teşekkür ederim. Doktorum ikisininde tutmuş görünüyo dedi testi tekrarlamama gerek olmadığını söyledilerHayirli olsun sizin ikizdir belki yeniden kan verdiniz mi
Maşallah ulstrasonda görebildiniz miCok teşekkür ederim. Doktorum ikisininde tutmuş görünüyo dedi testi tekrarlamama gerek olmadığını söylediler
Teşekkür ederim benim de öyle aynı adet olacakmisim gibi yarın ikinci kanımı vericem cuma vermiştim sağlık ocağında o da çıkar yarina ben dayanamadigim için cumartsi özelde yaptirdim Insallah artarHayırlı olsun çok güzel bir değer ben de hasta olacak gibi sancı hissettim ped de almıştım çok şükür kullanmaya gerek kalmadı inşallah sağlıkla doğup büyüdüğünü de görürüz
Hayır 2 hafta sonra sizde kafanıza cok takmayın o adet sancıları bende de oluyo bu aslında bebeğimizin geliştiğini ve bizimle olduğunu gosteriyo içiniz rahat olsunMaşallah ulstrasonda görebildiniz mi
Maşallah ulstrasonda görebildiniz mi
Insallah sanırsam yarın belli olacak kan değerlerinden teşekkür ederimHayır 2 hafta sonra sizde kafanıza cok takmayın o adet sancıları bende de oluyo bu aslında bebeğimizin geliştiğini ve bizimle olduğunu gosteriyo içiniz rahat olsun
Rica ederim hersey gönlünüzce olsunnInsallah sanırsam yarın belli olacak kan değerlerinden teşekkür ederim
Amiiinnnn inşaallahTeşekkür ederim benim de öyle aynı adet olacakmisim gibi yarın ikinci kanımı vericem cuma vermiştim sağlık ocağında o da çıkar yarina ben dayanamadigim için cumartsi özelde yaptirdim Insallah artar
Canım hayırlı olsun öncelikle. Adet ağrısı gibi olur çok normal benimde öyle olmuştu. Hatta bu uzunca bi süre devam eder hiç korkma. Bebişler yerleşirken ağrı yapıyor biraz. Ağrısız yerleşenlerde varmış ama benimde ağrılı geçmiştiKızlar bugün adet günüm 27 eylül trasnfer günümdü 3.gün embriyosu 2 tane transfer oldu cuma sağlık ocağında kan verdim çıkmadı pazratsi yine vericem dayanamadım özelde dun kan verdim 558 cıktı ama inanamıyorum hala çünkü hic belirtim karnım adet olacakmisim gibi hiçte belirtim yok anlamıyorum neden böyle yaşayan var mi bu durumu
Teşekkür ederim Insallah oyledirCanım hayırlı olsun öncelikle. Adet ağrısı gibi olur çok normal benimde öyle olmuştu. Hatta bu uzunca bi süre devam eder hiç korkma. Bebişler yerleşirken ağrı yapıyor biraz. Ağrısız yerleşenlerde varmış ama benimde ağrılı geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?