Adet olamama

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
103
Kizlar bundan 8 ay once 3 aylik korunma ignesi oldum tam 6 ay kesintisiz adet gordum bidaha vurmadilar martin 27snde adet oldum nisanda olmadim hala daha olmadim bugun 8. Gun dun gebelik testi yaptim cikmadi bugunde yaptim yine cikmadi acaba neden olamiyorum haftaya doktora gidicem basina gelen varmi

ben aylık iğne kullanıyordum bırakmama rağmen düzene girmedi adetim bu arada bırakınca doğum kontrol hapları ile düzenini sağlaman gerekiyor birkaç ay. En son gittiğim çok iyi bir doktor demişti ki iğnelerin bir kısmı bazen kasa değil de yağ dokuya enjekte edilir bunun da 6 ay orda kalma ihtimali var. Bilemiyorum aklınızı mı karıştırdım yardımcı mı oldum :/ ama ben düzene girene kadar çok çektim maalesef 10 ay kullanmştm :(

ben aylık iğne kullanıyordum bırakmama rağmen düzene girmedi adetim bu arada bırakınca doğum kontrol hapları ile düzenini sağlaman gerekiyor birkaç ay. En son gittiğim çok iyi bir doktor demişti ki iğnelerin bir kısmı bazen kasa değil de yağ dokuya enjekte edilir bunun da 6 ay orda kalma ihtimali var. Bilemiyorum aklınızı mı karıştırdım yardımcı mı oldum :/ ama ben düzene girene kadar çok çektim maalesef 10 ay kullanmştm :KK43:
Yok yardimci oldunuz cok tesekkur ederim o zaman ignenin etkisi duzensizlik sebebi

3 aylık iğneler muhtemelen daha fazla hormon içeriyor. Hamile olmadığına emin olduğunda (adetin ilk günü) bir doktora danışarak doğum kontrol hapına başla derim. Ben biraz geç başladım ve başıma gelmeyen kalmamıştı :(

3 aylık iğneler muhtemelen daha fazla hormon içeriyor. Hamile olmadığına emin olduğunda (adetin ilk günü) bir doktora danışarak doğum kontrol hapına başla derim. Ben biraz geç başladım ve başıma gelmeyen kalmamıştı :KK43:
Emzirdigim icin 3 aylik vuralim dediler ne gibi seyler geldi basiniza

Ben de martin 20sinde oldum daha olamadım 50 gunde 1 oluyorum. zaten ayni ay icinde 2 defa adet oldugum da oldu aynen emzirdigim icin 3 aylik ignelerden kullaniyorum ama zorluyor beni

benim durumum daha karışıktı çok sıkıntılı bir süreçten geçtim. Benim kullandığım iğne yumurtlama zamanı da kanama yapıyordu sonra bırakınca kanamam durmadı RC(mini kürtaj) olmak zorunda kaldım 59 gün kanamam durmadı 12 kilo verdim sürekli kansızlık falan bayaa kötü bir dönemdi. Mecburen doktora boyun eğip RC oldum o ayrı bir vaka. Ama yaşadığım sıkıntıların da etkisi vardı illaki.

Ovulasyon olmamış olabilir yani yumurtanız çatlamadan kiste dönüşmüş olabilir. 2 kere geldi başıma 45-50 gün adet olamadım adet söktürücü verdi doktor ve kistte adetle atıldı. Bi doktora gidin içiniz rahat etsin hem rutin kontrol de olmuş olursunuz

Ovulasyon olmamış olabilir yani yumurtanız çatlamadan kiste dönüşmüş olabilir. 2 kere geldi başıma 45-50 gün adet olamadım adet söktürücü verdi doktor ve kistte adetle atıldı. Bi doktora gidin içiniz rahat etsin hem rutin kontrol de olmuş olursunuz
Hic herhangibi bir belirtiniz varmiydi kiste dair kilo alimi yada vermesi ne bileyim agri vs.

ya siz sorunca yazıyorum ama korkutmak istemem şehir değiştirdim işimi bırakıp eve kapanmak zorunda kaldım boşanma sürecine girdim falan. Benim durumum çok farklı yani. Ama şunu öğrendim iğneler ha deyince bırakılmıyor etkisi birkaç ay daha devam ediyor. Bırakırken mutlaka düzen için doğum kontrol hapı almak gerek birkaç ay da olsa

benim durumum daha karışıktı çok sıkıntılı bir süreçten geçtim. Benim kullandığım iğne yumurtlama zamanı da kanama yapıyordu sonra bırakınca kanamam durmadı RC(mini kürtaj) olmak zorunda kaldım 59 gün kanamam durmadı 12 kilo verdim sürekli kansızlık falan bayaa kötü bir dönemdi. Mecburen doktora boyun eğip RC oldum o ayrı bir vaka. Ama yaşadığım sıkıntıların da etkisi vardı illaki.
Anladim gecmis olsun ☹

Hic herhangibi bir belirtiniz varmiydi kiste dair kilo alimi yada vermesi ne bileyim agri vs.
Son hafta şişkinlik yaptı bende sürekli adet olacak gibi gergin moddaydım. Ama hiç belirti olmayabilir, kistte olmayabilir İğnenin etkisi hala kaldıysa belki yumurta gelişmemiştir bu ay. Yumurtlayamadığımız zaman progesteron devreye giremediği için adet olmak zorlaşıyor ve gecikiyor. Tabi küçük bi ihtimal gebelik de olabilir ovulasyon geç olduysa ondan testlerde henüz çıkmamış olabilir

hap iğne gibi korunma yöntemleri malesef pek iyi değil
normal adet düzeni ve yumurtalarla dalga geçiyorlar adete
düzeni bozulmuştur olursunuz

ben aylık iğne kullanıyordum bırakmama rağmen düzene girmedi adetim bu arada bırakınca doğum kontrol hapları ile düzenini sağlaman gerekiyor birkaç ay. En son gittiğim çok iyi bir doktor demişti ki iğnelerin bir kısmı bazen kasa değil de yağ dokuya enjekte edilir bunun da 6 ay orda kalma ihtimali var. Bilemiyorum aklınızı mı karıştırdım yardımcı mı oldum :/ ama ben düzene girene kadar çok çektim maalesef 10 ay kullanmştm :KK43:
geçmiş olsun :S

Back
X