- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Yok yardimci oldunuz cok tesekkur ederim o zaman ignenin etkisi duzensizlik sebebiben aylık iğne kullanıyordum bırakmama rağmen düzene girmedi adetim bu arada bırakınca doğum kontrol hapları ile düzenini sağlaman gerekiyor birkaç ay. En son gittiğim çok iyi bir doktor demişti ki iğnelerin bir kısmı bazen kasa değil de yağ dokuya enjekte edilir bunun da 6 ay orda kalma ihtimali var. Bilemiyorum aklınızı mı karıştırdım yardımcı mı oldum :/ ama ben düzene girene kadar çok çektim maalesef 10 ay kullanmştm
Emzirdigim icin 3 aylik vuralim dediler ne gibi seyler geldi basiniza3 aylık iğneler muhtemelen daha fazla hormon içeriyor. Hamile olmadığına emin olduğunda (adetin ilk günü) bir doktora danışarak doğum kontrol hapına başla derim. Ben biraz geç başladım ve başıma gelmeyen kalmamıştı
Cok tesekkur ederiim yorumunuz icinSize yapılan iğne sonuçta hormonlu ve vücudun dengesini bozuyor.Korkmaniza gerek yok duzene girecektir.
Hic herhangibi bir belirtiniz varmiydi kiste dair kilo alimi yada vermesi ne bileyim agri vs.Ovulasyon olmamış olabilir yani yumurtanız çatlamadan kiste dönüşmüş olabilir. 2 kere geldi başıma 45-50 gün adet olamadım adet söktürücü verdi doktor ve kistte adetle atıldı. Bi doktora gidin içiniz rahat etsin hem rutin kontrol de olmuş olursunuz
Anladim gecmis olsun ☹benim durumum daha karışıktı çok sıkıntılı bir süreçten geçtim. Benim kullandığım iğne yumurtlama zamanı da kanama yapıyordu sonra bırakınca kanamam durmadı RC(mini kürtaj) olmak zorunda kaldım 59 gün kanamam durmadı 12 kilo verdim sürekli kansızlık falan bayaa kötü bir dönemdi. Mecburen doktora boyun eğip RC oldum o ayrı bir vaka. Ama yaşadığım sıkıntıların da etkisi vardı illaki.
Son hafta şişkinlik yaptı bende sürekli adet olacak gibi gergin moddaydım. Ama hiç belirti olmayabilir, kistte olmayabilir İğnenin etkisi hala kaldıysa belki yumurta gelişmemiştir bu ay. Yumurtlayamadığımız zaman progesteron devreye giremediği için adet olmak zorlaşıyor ve gecikiyor. Tabi küçük bi ihtimal gebelik de olabilir ovulasyon geç olduysa ondan testlerde henüz çıkmamış olabilirHic herhangibi bir belirtiniz varmiydi kiste dair kilo alimi yada vermesi ne bileyim agri vs.
geçmiş olsun :Sben aylık iğne kullanıyordum bırakmama rağmen düzene girmedi adetim bu arada bırakınca doğum kontrol hapları ile düzenini sağlaman gerekiyor birkaç ay. En son gittiğim çok iyi bir doktor demişti ki iğnelerin bir kısmı bazen kasa değil de yağ dokuya enjekte edilir bunun da 6 ay orda kalma ihtimali var. Bilemiyorum aklınızı mı karıştırdım yardımcı mı oldum :/ ama ben düzene girene kadar çok çektim maalesef 10 ay kullanmştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?