Adet olamama

Buse Karatas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
15
3
1
28
8 gün önce ilişkiye girdim.5 gün öncede bir nedenden dolayı kan tahlili vermiştim negatif çıkmıştı.bugun adetimin 4. gunu olması gerekirken hâlâ olmadım.kasiklarimda ara ara ağrı oluyor ve göğüslerim şişti biraz.sizce hamilemiyim

8 gün önce ilişkiye girdim.5 gün öncede bir nedenden dolayı kan tahlili vermiştim negatif çıkmıştı.bugun adetimin 4. gunu olması gerekirken hâlâ olmadım.kasiklarimda ara ara ağrı oluyor ve göğüslerim şişti biraz.sizce hamilemiyim
Bnce bi doktra gorunun garanti olsun

Canımm kan tahlili verdiysen muhtemelenn hamile değilsindirr
yumurtalıklar heran değişiklik olabilirrr
sıkıntı etme hepimizde değişik şeyler oluyo adet günler
bi erken olur bi geç olurr yumurtalıklar ne zaman harekete geçiyosa
bide hamilelikk aynı adet gibi olur zaten ama kan verdiysen illaki orda belli olurdu
benimde baya baya gecikti bende sandım hamileyim kan verdim normall
youtube den ebru ceylan - adet söktürücüyü yapabilirsinn masaj yapıyosun
ben yaptım ertesi gün hemen regl oldum
deneyebilirsin..

Canımm kan tahlili verdiysen muhtemelenn hamile değilsindirr
yumurtalıklar heran değişiklik olabilirrr
sıkıntı etme hepimizde değişik şeyler oluyo adet günler
bi erken olur bi geç olurr yumurtalıklar ne zaman harekete geçiyosa
bide hamilelikk aynı adet gibi olur zaten ama kan verdiysen illaki orda belli olurdu
benimde baya baya gecikti bende sandım hamileyim kan verdim normall
youtube den ebru ceylan - adet söktürücüyü yapabilirsinn masaj yapıyosun
ben yaptım ertesi gün hemen regl oldum
deneyebilirsin..
Ama kan tahlilinde en az 6 gün geçtikten sonra çıkıyormuş sonuç.bende dedim hamile değilimdir ama öyle okuyunca acaba dedim olabilir miyim diye

Ama kan tahlilinde en az 6 gün geçtikten sonra çıkıyormuş sonuç.bende dedim hamile değilimdir ama öyle okuyunca acaba dedim olabilir miyim diye
gerçi belirtilerde hemen başlamazzz sen de beklee illa geçti diye hamile olduğunu düşünme belki strestendir belki dğeildirr o hiç belli olmuyo belki yumurtaların dökülmesine daha zamanı gelmedii ağrılar olurr benim bile 1 hafta önce olcam diye ağrılarım oluyo bi ağrıyo bi geçiyo hormonların değişiklik bile gösterebilir sen beklee

gerçi belirtilerde hemen başlamazzz sen de beklee illa geçti diye hamile olduğunu düşünme belki strestendir belki dğeildirr o hiç belli olmuyo belki yumurtaların dökülmesine daha zamanı gelmedii ağrılar olurr benim bile 1 hafta önce olcam diye ağrılarım oluyo bi ağrıyo bi geçiyo hormonların değişiklik bile gösterebilir sen beklee
Peki tamam bu hafta beklerim olmadı doktora giderim

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X