Adet olamamak

O kadar düzenliydi ki . İlk kez bu kadar gecikiyor . Biraz stres yaşadım evet ama geçmişte çok daha şiddetli streslerde böyle bir şey olmamıştı
Ben bunu 7 ay yaşadım lekelenme tarzı oldu. Adet sürelerim 45 güne çıktı. 3. Ayda Dr a gittim hormon tetkiki hepsi yapıldı yumurta rezervin azalmış tsh düşmüş bebek sahibi olmak isterseniz tedavi gerekecek dedi. Aynı zamanda miyomum varmış 7 cm büyüklüğünde bunuda öğrenmiş oldum. Miyom için ameliyat dedi henüz olmadım reglim de kendiliğinden düzeldi. 3 aydır normal geliyor 3 gün sürüp bitiyor 28 günde bir olmaya başladım. Detaylı bir kontrol ettirin. Gebelik gibi bir şüpheniz yok ise. Hormonal bozukluklar miyomlarda adet düzenini bozuyor.

Ben bunu 7 ay yaşadım lekelenme tarzı oldu. Adet sürelerim 45 güne çıktı. 3. Ayda Dr a gittim hormon tetkiki hepsi yapıldı yumurta rezervin azalmış tsh düşmüş bebek sahibi olmak isterseniz tedavi gerekecek dedi. Aynı zamanda miyomum varmış 7 cm büyüklüğünde bunuda öğrenmiş oldum. Miyom için ameliyat dedi henüz olmadım reglim de kendiliğinden düzeldi. 3 aydır normal geliyor 3 gün sürüp bitiyor 28 günde bir olmaya başladım. Detaylı bir kontrol ettirin. Gebelik gibi bir şüpheniz yok ise. Hormonal bozukluklar miyomlarda adet düzenini bozuyor.
Ben henüz 3 hafta önce senelik kontrolüm için gittim doktora smear fln alındı. Temizdi. Miyom olsa muayenede anlaşılmaz mıydı ? İşte o muayenede yaşına göre rezervin az görünüyor hormon testi yaptır dedi doktor bana .

Ben henüz 3 hafta önce senelik kontrolüm için gittim doktora smear fln alındı. Temizdi. Miyom olsa muayenede anlaşılmaz mıydı ? İşte o muayenede yaşına göre rezervin az görünüyor hormon testi yaptır dedi doktor bana .
Evet adetin 2. Günü yaptırdım bende. Görünürdü usg de çıkıyor.... Stres vs de olabilir bana 2.3 ay gecikme normal ama sürekli olursa sorun teskil eder demişti. Reglinin 2. Günü bir aldırın test ona göre birşey söyler bence

Evet adetin 2. Günü yaptırdım bende. Görünürdü usg de çıkıyor.... Stres vs de olabilir bana 2.3 ay gecikme normal ama sürekli olursa sorun teskil eder demişti. Reglinin 2. Günü bir aldırın test ona göre birşey söyler bence
Olamıyorum ki işte yoksa yaptırcaktım . Peki bu bir gün leke gibi kan gelip hemen kesilmesi neden sizde de oluyor muydu böyle

Merhaba benimde adetim 7 gün geçtik ama benim ağrım vardı 3-4 gün önce iç çamaşırima bir kere kan geldi daha da gelmedi sonra kahverengi akıntiya döndü çok az da pembemsi geliyordu sadece peçete . Dün 1 hafta oldu emin olmak için kan tahlili verdim . Negatif çıktı emin oldum hamile olmadığıma dün akşam da adet söktürücü egzersiz yaptım uyumadan da bir bardak soğan suyu içtim ve Sabah da adetim söküldü. Yani önce bir kan tahlili yapın 1 hafta gecikmeyle çıkar zaten . Kan tahlili yapmadan birşey yapmayın

Olamıyorum ki işte yoksa yaptırcaktım . Peki bu bir gün leke gibi kan gelip hemen kesilmesi neden sizde de oluyor muydu böyle
Evet oluyordu. Kahverengi akıntı oluyordu. Bazende peçeteye sildik çe wc sonrası kan bulaşıyordu. Bir kaç damla olup kesiliyordu. 7 8 gün sürüyordu. Ben menapoz sandım ama değilmiş. Şimdi düzeldi zaten

Evet oluyordu. Kahverengi akıntı oluyordu. Bazende peçeteye sildik çe wc sonrası kan bulaşıyordu. Bir kaç damla olup kesiliyordu. 7 8 gün sürüyordu. Ben menapoz sandım ama değilmiş. Şimdi düzeldi zaten
Dışardaydım biraz yürüdüm fln baktım iç çamaşıra gelmiş yine baya kan ama şimdi pek emare yok ağrı sancı hiç bişey yok yok

Regl düzenini bozan birçok sebep olabilir mevsimsel, strese bağlı, hormon kaynaklı vs. Tedbiren dedim doktora gitmek en makul yol. Durumunuzu söylersiniz. Ben stresten 3,5 ay boyunca regl olamadığımda hormonlarıma yine de bakılmıştı mesela. Sonrasında doktor ilaç vermişti
Peki ilaç kullanınca oldunuz mu

Banada adet olayım diye verdi tarlusal ama hala olmadim
Çok uzun yıllar oldu. İlacın ismini hatırlayamıyorum maalesef ama "Şu kadar gün kullan sonra bırak" demişti. Bırakınca regl başlamıştı, onu hatırlıyorum. Belki sizinki kist kaynaklı olduğu için daha farklı oluyordur işleyişi

Back
X