Adet olamıyorum..!!!

Hira Nur T

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
44
19
3
35
Selam arkadaşlar.. yeni üyeyim.. size bi sorum olucak.. benim adetim 5 gün gecikti.. adet olmam gereken günde bel sırt ve kasık ağrım oldu bu ağrılarım 2 gün sürdü sonra geçti.. 3.gün evde test yaptım negatif.. şuan 5.gün ama hala adet olamadım.. evliliğimizin 4.yılına gircez çok istiyoruz bi çocuğumuzun olmasını.. ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim var tekrar test yapmaya korkuyorum.. :((( inşallah hamileyimdir.. Allah'ım isteyen herkese evlat versin...

Cnm başıma gelmedi. Aöa geç döllenme olduysa neden olmasın. Geç döllenmede idrardada kandada geç çıkıyor. Allah gönlüne göre versinn .

Cnm başıma gelmedi. Aöa geç döllenme olduysa neden olmasın. Geç döllenmede idrardada kandada geç çıkıyor. Allah gönlüne göre versinn .
Teşekkür ederim canım amin inşallah geç döllenmeden dolayı böyledir.. Bu arada bende de oldu dedin ya hamilemiymişsin..??

c
Selam arkadaşlar.. yeni üyeyim.. size bi sorum olucak.. benim adetim 5 gün gecikti.. adet olmam gereken günde bel sırt ve kasık ağrım oldu bu ağrılarım 2 gün sürdü sonra geçti.. 3.gün evde test yaptım negatif.. şuan 5.gün ama hala adet olamadım.. evliliğimizin 4.yılına gircez çok istiyoruz bi çocuğumuzun olmasını.. ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim var tekrar test yapmaya korkuyorum.. :KK43:(( inşallah hamileyimdir.. Allah'ım isteyen herkese evlat versin...
canım aynı şekide benim de 6 gün geçti test yapmaya çekiniyorum hevesim kırılıyo çünkü her seferinde ama bende 3 4 gündür kahverengi lekelenme var ona kafam karıştı sen bi kan testi yaptır veya birazdaha bekle bi kaç hafta daha bende idrar testi yapıcam çıkmazsa bi kaç hafta daha bekliyeceğim olmazsam kan testi yaptırcam olursamda hormon testine gidicem .. hayırlısı olsun canım inşallah kavuşuruz :)

c

canım aynı şekide benim de 6 gün geçti test yapmaya çekiniyorum hevesim kırılıyo çünkü her seferinde ama bende 3 4 gündür kahverengi lekelenme var ona kafam karıştı sen bi kan testi yaptır veya birazdaha bekle bi kaç hafta daha bende idrar testi yapıcam çıkmazsa bi kaç hafta daha bekliyeceğim olmazsam kan testi yaptırcam olursamda hormon testine gidicem .. hayırlısı olsun canım inşallah kavuşuruz :)
İnşallah canım benim ya.. Allahım isteyen herkese versin.. bende kahverengi akıntı da yok... ama kahverengi akıntı için yerleşme akıntısı diyorlar bi test yap bence :) ben 2 gün önce evde test yaptım negatif.. :( p.tesi gününe kadar beklicem bakalım.. inşallah ikimizde hamileyizdir..

İnşallah canım benim ya.. Allahım isteyen herkese versin.. bende kahverengi akıntı da yok... ama kahverengi akıntı için yerleşme akıntısı diyorlar bi test yap bence :) ben 2 gün önce evde test yaptım negatif.. :KK43: p.tesi gününe kadar beklicem bakalım.. inşallah ikimizde hamileyizdir..
inşallah dediğin gibidir canım hayırlısyla isteyen herkese nasip etsin :) biraz bekle geç döllenme olabilir daha adet olmadıysan bi kaç hafta geçtikten sonra kan testi yaptır ..

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum adetlerim çok duzenlidir normalde 28 günde bir olurum 3 gün geçti dün kan testim 0 çıktı hiçbir belirti de yok

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum adetlerim çok duzenlidir normalde 28 günde bir olurum 3 gün geçti dün kan testim 0 çıktı hiçbir belirti de yok
Benimde düzenlidir.. çok nadir zamanlarda değişiyor oyüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.. zaten 3 gün önce evde test yaptım negatifti.. hala adet olamadım belirtide yok :((((

Canım benim de 6 gün gecikti ve ilk kez böyle bişey oldu 30 günü hiç şaşmaz test yaptım evde iki defa kan testi için gitmeye karar vermiştim ki dün sabah regl oldum. Olacakmış gibi düşün bence inşallah hamileysen sürpriz olur , eğer gebeliğe yorarsan ve olmazsa üzülürsün

Selam arkadaşlar.. yeni üyeyim.. size bi sorum olucak.. benim adetim 5 gün gecikti.. adet olmam gereken günde bel sırt ve kasık ağrım oldu bu ağrılarım 2 gün sürdü sonra geçti.. 3.gün evde test yaptım negatif.. şuan 5.gün ama hala adet olamadım.. evliliğimizin 4.yılına gircez çok istiyoruz bi çocuğumuzun olmasını.. ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim var tekrar test yapmaya korkuyorum.. :KK43:(( inşallah hamileyimdir.. Allah'ım isteyen herkese evlat versin...

Benimde düzenlidir.. çok nadir zamanlarda değişiyor oyüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.. zaten 3 gün önce evde test yaptım negatifti.. hala adet olamadım belirtide yok :KK43:(((

Kızlar merhaba,
Bu tip sorunları bebek için çalışan herkes yaşıyor.
Benim de belirli bir adet düzenim olmasına rağmen bebek çalışmalarına başladıktan beri sürekli gecikme yaşıyorum ya da erken oluyorum.
Erken olmak tamam da gecikme biz hamilelik bekleyen kadınları çok etkiliyor biliyorum.
Bebek için yaptığımız strese vücudumuz bu şekilde cevap veriyor işte.
Bir de mevsim geçişleri eklenince düzenler bozuluyor.
Eğer testleriniz negatif çıktıysa bekleyeceksiniz adetinizin gelmesini. Çünkü o negatifler pek yanılmıyor.
Beklemek zor umut etmek zor çok iyi biliyorum.
İnşallah kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize..
Sevgiler

Kadın doğum uzmanina gidin kist olmus olabilir...

Canım benim de 6 gün gecikti ve ilk kez böyle bişey oldu 30 günü hiç şaşmaz test yaptım evde iki defa kan testi için gitmeye karar vermiştim ki dün sabah regl oldum. Olacakmış gibi düşün bence inşallah hamileysen sürpriz olur , eğer gebeliğe yorarsan ve olmazsa üzülürsün
Aynen canım çok haklısın ama artık çevredende sürekli hala yok mu hamilelik diye baskı yapıyorlar ya psikolojik olarak etkileniyorum işte.. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

Kızlar merhaba,
Bu tip sorunları bebek için çalışan herkes yaşıyor.
Benim de belirli bir adet düzenim olmasına rağmen bebek çalışmalarına başladıktan beri sürekli gecikme yaşıyorum ya da erken oluyorum.
Erken olmak tamam da gecikme biz hamilelik bekleyen kadınları çok etkiliyor biliyorum.
Bebek için yaptığımız strese vücudumuz bu şekilde cevap veriyor işte.
Bir de mevsim geçişleri eklenince düzenler bozuluyor.
Eğer testleriniz negatif çıktıysa bekleyeceksiniz adetinizin gelmesini. Çünkü o negatifler pek yanılmıyor.
Beklemek zor umut etmek zor çok iyi biliyorum.
İnşallah kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize..
Sevgiler
Evet canım ama elimizde olmayan bişey insan ister istemez her ay umutla bekliyor işte..

Back
X