adet olamıyorum

leylafas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
4
1
1
35
En son regl olma tarihim 6 nisan. 6 mayısta regl olmam gerekiyordu lakin olmadım. Çok sevdiğim birisini yakın bir zamanda kaybettim çok stres sıkıntı yaptım buna bağlıyorum. Bir de 6 nisanda adet olduktan 15 gün sonra falan kahverengi parçalar geldi anlamadım bunun ne olduğunu. Sizce stresten gecikme olabilir mi? 6 gün oldu bugün hafif belim ağrıyor ama. Bir de şu kahverengi parça olayı nedir?

En son regl olma tarihim 6 nisan. 6 mayısta regl olmam gerekiyordu lakin olmadım. Çok sevdiğim birisini yakın bir zamanda kaybettim çok stres sıkıntı yaptım buna bağlıyorum. Sizce stresten gecikme olabilir mi? 6 gün oldu bugün hafif belim ağrıyor ama
Evet canim stresten gecikmiştir muhtemelen gebelik ihtimali yoksa tabi

Evet canim stresten gecikmiştir muhtemelen gebelik ihtimali yoksa tabi
hayır gebelik ihtimali yok ama internette kahverengi akıntı gelmesi falan hep hamilelik diyorlar bende endişeleniyorum ister istemez :D geçen ayda 3 gün geç gelmişti ama bu sefer çok gecikti ilk defa böyle oluyor bende anlamadım

hayır gebelik ihtimali yok ama internette kahverengi akıntı gelmesi falan hep hamilelik diyorlar bende endişeleniyorum ister istemez :KK70: geçen ayda 3 gün geç gelmişti ama bu sefer çok gecikti ilk defa böyle oluyor bende anlamadım
Test yap o zaman canım

Back
X