Adet olamıyorum☹️

Defmer_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
62
19
3
30
Kizlar merhaba. Aslinda 2 cocuk annesiyim ama her gebelik farklı ben ağır iğne kullaniyorum hastaligimdan ötürü ve kessinlikle gebe kalmamam lazim hamilelik istersem eger doktor en az 6 ay ilaclari birakip o şekilde kalmam gerektigini söylemisti. Bu igne duzensizlik yapabiliyor ya etkilerinde war. Ama bu igneyi kullandigimdan beri asla bu kadar gecikmedim periyodun normalde 28 35 gün arasi gecen ay 30. Gü de adet oldum ama malesef bu ay 43. Gün we hala gelen giden yok ve ben çokmtedirginim korunuyorum ama yinede çok korkuyorum
2 gebelik testi yaptim negatif ama gebelik testi negatif olmasina ragmen gebe kalaniniz var mi

Merhaba yaşınız kaç

Negatif çıkıyorsa o kadar gecikmeye rağmen negatif olma olasılığı yüksek ya da geç döllenme olabilir. Ailede erken menopoz sorunu varsa doktora görünmenizde fayda var adet düzensizliğiyle başlar genelde. Ama yoksa biraz daha bekleyin geç döllenme de olabilir dediğim gibi e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…