Adet oldugum halde hamile olabilir miyim?

Raz3501

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
8
1
1
35
Arkadaslar merhaba, yaklasik 3 aydir dsaridan takip ediyorum konularinizi ve yasadiklarinizi. Artik araniza ben de katildim :) oncelikle 4 aylik evliyim ve hamisler kervanina katilmak icin can atiyorum. Bu ay yumurtlama donemimden sonra akintim artti goguslerim inanilmaz sisti ve sutyenlere sigamaz oldum. Karnim sis gbi ve bas donmesi ve mide bulantim vardi. Akinti beyazdan hafif sariya donup inanilmaz artti ve 2 gun once adet oldum ama biraz farkli gibi. Agrim sizim yok normalden az geliyor ilk gun cok az geldi dun biraz dah fazlaydi bugun viraz azaldi gibi. Mide bulantisi uyku hali ve halsizlik devam ediyor hamile olma olasiligim var mi acaba. Cok fazla sey okudum ama bu durumu yasayip bana yardimxi olabilecek melekler var mi ki :/

Bu arada ates takibi de yaptim adet oldugum gun 36.9 du ve hala yuksek seyrediyor ates baslamari diz boyu :/

4 ay cok kisa bi sure aslinda ama 4 ayda hep heveslendim oldu galiba diye. Ama hep kirmizi kartlari gordum hep. Bu seferki cok farkli oldu. Kayinvalidem bile sende bi degisiklik var diyor ama cok kararsizim test yapmakta benim de bi kiz arkadasim 5 aylik hamileligin ilk aylarinda toplam 22 gun adet olmus hamileyken. Bi umut iste :/

Umudunu kirmak istemem ama ben sanmiyorum cok istedigimiz icin belirtiler arıyoruz ve buluyoruz
Bende kac defa ustune goruyorum kesin dedim:KK53:
Dedigimde olsaydi simdiye dogurmustum:KK51:

Evet cok dogru hersey psikolojik aslinda. Oluruna birakmak en dogrusu olacak heralde. Onumuzdeki ayi beklemek gerek artik :/

merhaba bende konuyu görünce yazmak istedim tam adet günümde adet oldum sanmıştım ama dört gün geçipte adetimin normal olmadığını farkettim çok daha azdı bi umutla test yaptm olmıcak diye düşünürken ikinci çizgiyi gördüm tam yedi gün devam edip kesildi lekelenmem yani nasipse oluyomuş böyle bişey şüpheleniyosan tabikide test yapmalısın :) hayırlısı olsun hakkında

Bu durumu yasayan biriyle karsilasmak cok guzel oldu su an. 3 aydir cok fazla gelirken bu ay ilk gun 1 ped bile dolmadi. Dun biraz normale yakin geldi ama kahverengiydi. Bugun yine azaldi. Goguslerim hala sis ve sol kasigim sertlesti gibi 2 gundur. Mide bulantim var dun sabahtan beri. Esim bence hamilesin diyor ama test alip yapmadim umitlenmemek adina. Ama bunlari duyunca umitlenmemek elde degil :/ Medusamm Medusamm

ya bilmiyorum insandan insana değişiyor tabi ama bende de sadece kahverengi akıntı olupta normal kanama başlamadığı için şüphelenmiştim dördüncü günde de ikinci çizgi çıkmıştı altı aydır bekliyodum bebişimi :)

ya bilmiyorum insandan insana değişiyor tabi ama bende de sadece kahverengi akıntı olupta normal kanama başlamadığı için şüphelenmiştim dördüncü günde de ikinci çizgi çıkmıştı altı aydır bekliyodum bebişimi :)

Benim normale biraz yakindi dun ama hic mide bulantim ve bas donmem olmaz benim adetliyken. Mide bulantisi kasik batmasi ve bas donmesi yasiyorum ayni anda o yuzden supheleniyorum acikcasi. Ha bi de 8 de kalkip esimi gonderiyorum koltukta 11 gibi siziyorum sonra 1.30 a kadar uyuyorum bugun oyle oldu mesela. Heveslenmek istemiyorum aslinda olasilik vermemeye calisiyorum ama bunlar olunca da kafam karisiyor. Yazmistim yukarida da bi kiz arkadasim hamileyken 22 gun gormus 2 ay icinde o aslinda beni tetikledo bi de:/ Medusamm Medusamm

Allah kucagina almayi nasip etsin rahat bi hamislik gecirirsin insallah :) darisi basima insallah beklicem bikacgun daha mide bulantim falan devam ederse yapicam test artik :/ ilk aydan hamile kalmayi nasil basariyorlar acaba su bekleme olmasa da hemen gelse keske miniklerimiz :/ ama zamani var demekki..

Allah kucagina almayi nasip etsin rahat bi hamislik gecirirsin insallah :) darisi basima insallah beklicem bikacgun daha mide bulantim falan devam ederse yapicam test artik :/ ilk aydan hamile kalmayi nasil basariyorlar acaba su bekleme olmasa da hemen gelse keske miniklerimiz :/ ama zamani var demekki..
amin teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşaallah :)

Back
X