adet oldum ama hamile miyim ?

mucizebebek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
181
70
18
31
merhabalar,
4 aydır bebiş istiyoruz ama maalesef hala bir sonuç alamadık. son 2 aydır kendimi hamile hissediyorum ancak sonra hüsran :( bu ay ise normalde DUPHASTON adlı ilacı kullandığım için ilaç bittikten sonra 2 günde regl oluyordum, bu ay 5. günde oldum ama 12 yıldır regl oluyorum hep 6-7 gün sürerdi bu ay ilk defa 3,5 günde bitti, kıvam olarak biraz biraz yoğun ve rengi kahverengine yakın koyu renkliydi,
şimdi ise 5 gündür karnımın alt tarafı çok şiş ve sürekli çok yoğun gazım var. adet olduğum için de test falan yapmak istemedim ancak ilk defa bu kadar kısa sürünce içimde bir şüphe oluştu. sizde hamile olma ihtimalim var mı size test yapmalı mıyım ?

Bende 1 gün sürdü devam etmeyince test yaptım öyle öğrendim. Ama 3,5 gün sürdü diyorsun. Tahminle olmaz canım test yap derim. Hayılrısı olsun inşallah.

Bende 1 gün sürdü devam etmeyince test yaptım öyle öğrendim. Ama 3,5 gün sürdü diyorsun. Tahminle olmaz canım test yap derim. Hayılrısı olsun inşallah.
3,5 gün olduğu için test yapmak istemedim yoktur diye burada böyle durum yaşayan oldu mu diye fikir almak istedim

Back
X