- 17 Haziran 2025
- 168
- 72
- 13
üstüne görmemi yaşadınız tam süreci anlatır mısınızBir gün dolu dolu geldi sonrası çok az ve ikinci günde bitti üçüncü gün hiç gelmedi peçeteye sildikce geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstüne görmemi yaşadınız tam süreci anlatır mısınızBir gün dolu dolu geldi sonrası çok az ve ikinci günde bitti üçüncü gün hiç gelmedi peçeteye sildikce geldi
Üzgünüm hamile değilmişimüstüne görmemi yaşadınız tam süreci anlatır mısınız
Kan tahlili verdiniz miÜzgünüm hamile değilmişim![]()
Evet negatif çıktı malesefKan tahlili verdiniz mi
Anladım hayırlısı benimde sizin gibi olmuştum adetin 3. Günü kan verdiğimde beta hcg 30 çıkmıştıEvet negatif çıktı malesef
Öylee mi çok sevindimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallahAnladım hayırlısı benimde sizin gibi olmuştum adetin 3. Günü kan verdiğimde beta hcg 30 çıkmıştı
O gebeliğim sağlıksız oldu maalesef boş gebeliktiÖylee mi çok sevindimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gerçekten mi çok üzgünümO gebeliğim sağlıksız oldu maalesef boş gebelikti![]()
İlk gebeliğimde malesef böyle oldum şuan 13 haftalık hamileyimGerçekten mi çok üzgünümvar mıydı çocuğunuz yoksa sizde deneme aşamasında mısınız
İlk gebeliğimde malesef böyle oldum şuan 13 haftalık hamisağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah herhangi sorununuz var mıydıİlk gebeliğimde malesef böyle oldum şuan 13 haftalık hamileyim
Nasıl bir sorun canım benimSağlıkla kucağınıza alın inşallah herhangi sorununuz var mıydı
Pco gibi bende varsa bir buçuk yıldır deniyorumNasıl bir sorun canım benim