Adet oldum ama hamilelik testim silik çıktı

ManyakPrenses

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
5.644
6.166
198
33
16 aylık oğlum var ve 6. ayından itibaren düzenli adet oluyorum fakat bu ay şüphelendim. Adet gördüğüm halde ki normal yani kanamam ama test yaptım silik çizgi çıktı. Başına böyle bişey gelen arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim. Böyle bir şey mümkünmü çıldırıcam ya

test hatalı olabilir veya kimyasal gebelik. adet olmuşsun neden çıldırıyorsun ki
Dün gece de yaptım bu sabahta test silik çıktı bugün daha belirgin üstelik çıldırmamın sebebi hem oğlum küçük hemde adetken hamilelik olması durumu beni korkutuyo.. İlk oğluma hamile kaldığımdada kanamam oldu ama az az 10 gün sürmüştü.. Bu farklı o yüzden

16 aylık oğlum var ve 6. ayından itibaren düzenli adet oluyorum fakat bu ay şüphelendim. Adet gördüğüm halde ki normal yani kanamam ama test yaptım silik çizgi çıktı. Başına böyle bişey gelen arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim. Böyle bir şey mümkünmü çıldırıcam ya
Ben iki aydır yaşıyorum adet oluyorum ama beta yükseliyordu.Kimyasal sağlıksız gebelikmiş düşük yaptım.Kontrole gitmenizde fayda var.

Kanamanızın rengi nasıldı peki ? Kırmızı mı kahverengi mi yoğun mu su gibi mi

Anladım çok teşekkürler bakalım benim nasıl olucak yorum için teşekkürler. İlk gebelik mi peki 2. Mi
3 oldu temmuzdan beri kimyasal geçiyorum ben :( bu ay adet yine adet oldum ihtimal vermiyordum bile pıhtılı ağrılı sancılı olmuştu adetim.Temiz akintimdan hemen sonra açık kırmızı lekelenmelerim oldu sonra kahverengiye döndü doktorum düşük yaptığımı söyledi maalesef.

3 oldu temmuzdan beri kimyasal geçiyorum ben :KK43: bu ay adet yine adet oldum ihtimal vermiyordum bile pıhtılı ağrılı sancılı olmuştu adetim.Temiz akintimdan hemen sonra açık kırmızı lekelenmelerim oldu sonra kahverengiye döndü doktorum düşük yaptığımı söyledi maalesef.
inşallah bir sonraki gebeliğiniz hemen ve sağlıkla ilerler:KK200:

3 oldu temmuzdan beri kimyasal geçiyorum ben :KK43: bu ay adet yine adet oldum ihtimal vermiyordum bile pıhtılı ağrılı sancılı olmuştu adetim.Temiz akintimdan hemen sonra açık kırmızı lekelenmelerim oldu sonra kahverengiye döndü doktorum düşük yaptığımı söyledi maalesef.
Gen araştırması önermiyor mu doktorlar
Bu kadar üst üste kimyasal normal geliyor mu size

Bende dün adet oldum akşamına test yaptım ama tek çizgi. kanama çok az sol kasık ağrısı da acayip var. Neden olabilir acaba? Yardımcı olun

Back
X