• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet oldum çok sukur yavrularıma kavusmama az kaldı

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar
ohssden dolayı tedavım ıptal olmustu çok sukur bugun adet oldum dondurulmus embrıyolarım var.persembe doktor kontrolum var
nasıl bır tedavı uygulanacak bana şimdi ihsallah bu sefer kavusabılırım yavrularıma hakkımızda hayırlısı olsun ıhsallah:nazar:

canım benim de transferim mayıs ayında iptal olmuştu donduruldu. geçen ay yapılacaktı endometrium fazla kalınlaştığı için yine donduruldu. Adetin 1. günü e2 baktırp östrojen bantlarına başlanıyor.15. gün kontrol edilip 18. günde transfer yapılıyor. Benim temmuzda olacak inşallah. Şimdiden hayırlı olsun canım. iNşallah güzel sonuçalr alırız hayırlısıyla...

ooooooooooooooooooooooo..................sendemı.............hadı bakalım çok sevındımmmmmmmmmm...........katıl bekleyenlere kız..............gelsene akuya canım ya unuttun bızı................

amın canım benım ıhsallah kavusuruz meleklerımıze
benı doktorum adetın 3.gunu cagırdı ok heyecanlıyım
CANIM hadi bakalım hayırlı olsun......inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunacaklar sana ....allah kalbine göre versin...zaman çok çabuk geçiyo bide baktınki tedavi bitmiş hamilesin......:ecrin_bebek:inşşşş

kıslar tsk ederım hepınıze ıhsallah kavusabılırım çok heyecanlıyım bazen okadar umutsuzluga kapılıyorumkı korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun

gözün aydin canim.hadi bakalim hayirlisiyla güzel haberler alicaz insallah.bol bool dua et canim.

gordunmu bak canim kaygi etdiyordun gelirmi diye gelmis seninkiler gozun aydin bebislerinde sana sikica tutunsun ins

nazcım ben dün doktora gittim adetimin 3.günüydü benim transfer gelecek ay olucak daha çok erken dedi doktorum geçmemiş daha dedi bi dahaki adetinde geleceksin dedi rahminin dinlenmesi lazım dedi gelecek ay kavuşacağım yavrularıma

kızlar bende ohss olmuştum şimdi çok şükür iyileştim adetimin bgn 7 günü bende estorejen bant kullanıyorum cinko ve folik asit çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.

canım bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım çok şükür kuzum şimdi kollarımda darısı sana ve senin gibi bekleyen herkese inşallahh

nazcım ben dün doktora gittim adetimin 3.günüydü benim transfer gelecek ay olucak daha çok erken dedi doktorum geçmemiş daha dedi bi dahaki adetinde geleceksin dedi rahminin dinlenmesi lazım dedi gelecek ay kavuşacağım yavrularıma

canım hakkında hayırlısı olsun benımde kontrolum yarın bakalım ne dıcek doktor

kızlar bende ohss olmuştum şimdi çok şükür iyileştim adetimin bgn 7 günü bende estorejen bant kullanıyorum cinko ve folik asit çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.

canım ılk adetınden sonra hemen basladılarmı tedavıye
bende çok heyecanlıyım

Back
X