Adet oldum hamileyim kahverengi akıntılarım devam ediyor

eda5757

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2022
3
2
1
30
Kızlar ben 5 6 gün normal adet gördükten sonra kahverengi akıntılar devam etmeye başladı 4 gün sürdükten sonra azalmaya başladı. Adetimin 10.gününün sabahına test yaptım direk çift çizgi çıktı. Akşamına kan testi verdim hcg 25.8 çıktı. Adet olup üzerine böyle durumlar yaşayan var mı? 😔 ne olup bittiğini anlayamıyorum hcg yükseliş takibi yapılacak

Kızlar ben 5 6 gün normal adet gördükten sonra kahverengi akıntılar devam etmeye başladı 4 gün sürdükten sonra azalmaya başladı. Adetimin 10.gününün sabahına test yaptım direk çift çizgi çıktı. Akşamına kan testi verdim hcg 25.8 çıktı. Adet olup üzerine böyle durumlar yaşayan var mı? 😔 ne olup bittiğini anlayamıyorum hcg yükseliş takibi yapılacak
Adet bitiminin 10.gününde mi test yaptınız? Eğer öyleyse imkanı vardır diye tahmin ediyorum. Benimde ilk öğrendiğimde 30du ❤️ şuan kalp atışını duymak için randevu gününü bekliyorum. HCG takibi yapın, birde folik asit kullanın çok faydasını gördüm. Değerlerim çok güzel arttı. Kesemiz de çok güzel durumda. İnşallah güzelce artar. Biz keseyi 4+3 de 4000hcg ile karından görmüştük.

eger kımyasal gecırmedıysen artısa gecmesı lazım. bısı denmez bu durumda yenı basayan bı hamılelık de olabılır bılemedim :( hayırlısı olsun

Adet bitiminin 10.gününde mi test yaptınız? Eğer öyleyse imkanı vardır diye tahmin ediyorum. Benimde ilk öğrendiğimde 30du ❤️ şuan kalp atışını duymak için randevu gününü bekliyorum. HCG takibi yapın, birde folik asit kullanın çok faydasını gördüm. Değerlerim çok güzel arttı. Kesemiz de çok güzel durumda. İnşallah güzelce artar. Biz keseyi 4+3 de 4000hcg ile karından görmüştük

Adetimi olup peşine kahverengi akıntılar devam ederken 10.günde yaptım evet Pazartesi günüydü , cuma günü verdiğimde 50 ye yükselmişti fakat hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. Randevu günümü bekliyorum fakat kafam karmakarışık oldu netsizlikten 😔

Back
X