Erkek İnfertilitesi Adet oldum kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zpolatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
125
6
48
Slm kizlar ben tarlusal kullandım bugün 8 günümde adet oldum ve doktor adetin 3 günü klomen kullan dedi e şimdi ben gece 10 adeti gördüm bugünü saymalimiyim nsl yapicam lütfen cvp verin ilk defa klomen kullanıcam insAllah işe yara hamiş kalirim

ilk damlanın geldiği an 1. gün sayılıyor yarın ilaca başlamalısınız
sabah akşam veriyor genelde ilacı 5 gün.

eğer kanamanız çok yoğun geldiyse 1. gün olarak sayın ama az ise bugünü 1. gün olarak hesaplayın. banada doktorum 2. günü başla dedi. bende pazartesi adet oldum ama sadece leke gibi geldi çok az o yüzden o günü saymadım salı tam anlamıyla geldi adetim ilk gün olarak saydım

Valla şöyle soylıyım cnm çarşamba günü en son akşam 9 da fln artik baktım birşey yoktu sonra 12 lavobaya gittim kan gördüm geldi ama hissetmedim bez vardi önümde yane normaldi saat 12 olduğu için daha öncemi sonramı geldi bilmiyorum ama o günü saymadım yane çarşamba gününü saymadım perşembe cuma cumartesi yarın ilaca başladım inşallah doğru yapmışım devlette gidip kan verdim ozeldemi doktorumun istediği tahlilleri sonuçları internetten bak dedi bir türlü sayfa açılmıyor güvenlik yok diyor saldırganlar tarafından dolandirilirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…