Adet olmadan yumurtlama

Sblcan058

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
52
20
88
Kızlar bir sorum olacak.. Sat 27 nisan ve 27 mayısta adet olmam gerekirken olmadım 10 gün geçti şu an. Duphaston kullanıyorum adet söktürücü fakat hala tık yok.. Ve yarın yumurtlama günlerim başlıyordu eğer adet olsaydım tabiki.. Adet olmadan da yumurtlama olur mu ilişki olsa Bebek tutar mı var mı başına gelen beni aydınlatırsanız sevinirim Can'lar :)

Kızlar bir sorum olacak.. Sat 27 nisan ve 27 mayısta adet olmam gerekirken olmadım 10 gün geçti şu an. Duphaston kullanıyorum adet söktürücü fakat hala tık yok.. Ve yarın yumurtlama günlerim başlıyordu eğer adet olsaydım tabiki.. Adet olmadan da yumurtlama olur mu ilişki olsa Bebek tutar mı var mı başına gelen beni aydınlatırsanız sevinirim Can'lar :)
Bende aynı durumdayım adetim 1 hafta gecikti bende progestan kullanıyorum adet olmak için 3gündür kullanıyorum ama hala olamadım offf inşallah olurum adet olamamakta çok kötü

Sabahki kan testim 1.2 çıktı yani negatif Bebek de yok adet de yok :( ilişki olsa tutar mı acaba

Cnm adetin baya bi geçmiş. Gec dollenme olabilir dicem ama degerin baya bir düsük biraz daha bekle eger regl olmassan bir kan testi daha yaptir.
Supheli cunku..

Back
X