Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetımın utunden 7 gun gectı dun test yaptım negatıf 33 yasındayım ve bu zmaan kadar hıc aksama olmamıstı veyaz akıntım var ve seffaf elde uzayan bı akıntım var acaba ne olabılır!!!! hamıle olsam cıkarmıydı dun yaptıgım testte
merhabalar.adet gecikmesinin yaklaşık 5.gününde ilşkiden yaklaşık 12 gün sonra kanda bhcg testi yaptırdım sonuç 0.aslında bi ilşkide yoktu sadece zevk suyundan şüphelendik.o bölgeye boşalma olmadı çünkü.sizce bu değern yükselme ihtimali varmıdır.son adet tarihim 6 eylül ilşkide 29 eylül.ovulasyon zamanında da değil
28 günde bir adet görüyorsanız gebe değilsiniz. 37 günde bir adet görüyorsanız gebe olabilirsiniz. İlişkiden 12 gün sonra negatif test gebe kalmadığınızı gösterir. Bir daha yükselmez...
kanda test yaptrdım negatıf dr baktı rahım bıraz donmus dedı bugun 13 gun ve hala adet olmadım neden oldugunuda anlamadı sızce ene yapmam gerekıyo
evet bugune kadar hep ılacsız ve zamanında oluyordum bnde anlamadım dr larda ne yapmalıyım caresız kaldım sadece akıntım var seffa bı akıntı
bazen düzenli adet gören kadınlarda yumurtlamanın gecikmesi sonucu adet gecikmesi oluyor. Gebelik testini tekrarlamanızı öneririm...
hamıle olsam ultrasonda gorunmezmıydı su anda kanda nasıl cıkarkı olsa bıle!!!!
Bir Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanına muayene olmalısınız
merhaba bn 19 yasındayım ve e vlıyım ergenlıkmdonemın den berı adet duzensızlğim var 4 dr a gttmm 3u kılomdan dolayı kaynaklandığını soyledıler bende 14 kılo verdım ve vermeyede devm edıorum ama en son gttm dr kılo versenızde duzene grmeyebılır buyenız boyle dd ve ben cocuk ıstıyorum hıc bır teadavı uygulayamm kılo werrsnz doğal yontm ıle olur dd ama bnm sorunm adet olamıyorum ancak sokturucu ıle oluyyorum bunun ıcın ne yapmalıyım
mrb dr bey ben 25 yaşındayım 5 aylık evliyim kendiliğimden adet görmüyorum doğum kontrol haplarıyla adet gören biriyim bıraktığımda yine başa dönüyor herşey adet görmüyorum yine klomen ve norvatex diye bir ilaçla kullandım doktor yumurtalıklarda gelişme var dedi şuan bir on günlük bekleme süresindeyim doktor test yap dedi pozitifse tamamdır dedi yoksa adetini bekle dedi adet olduğunda klomene devam dedi bende adet görmüyorum dediim bekle adet olmazsan gel ilaçları değiştirecem dedi bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz tedavi açısından bilgi verseniz karın ağrısı cekiyorum ara ara klomen biteli 9 gün oldu yumurta çatlamaası olabilirmi test negatif çıkarsa ne yapmamı önerirsiniz
Hocam merhaba
10 aralıkta histeroskopi yöntemiyle endometrial polip aldırdım. Operasyondan önce adet düzensizliğim yoktu. Ayın 30'unda regl olmam gerekirken hala olmadım. 9 günlük bir gecikme var. Doktorum operasyon sonrası 1 ay korunmamız gerektiğini söylemişti. Sadece adet tarihime birkaç gün kala korunmasız birlikteliğim oldu.Bunun dışında korunduk. Bu nedenle gebelik olabileceğini de sanmıyorum. Bu tarz operasyonlar sonunda adet düzensizliği olabilir mi? Bir de ne kadar sürerse doktora gitmem gerekir? Ve yine de gebelikten şüphelenebilir miyim?
Şimdiden Teşekkürler