Adet olmadim

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba hanimlar. Ben kac yildir hep zamanindan once adet olurdum yani hic problem yasamadim bu konuda. Temmuzda dugunumuz oldu. Gecen ay 2si adet oldum ama simdi hic bir sey yok. Adet olmadim daha. Bugun test aldim tek cizgi gosterdi. Eger hamileysem tek cizgi gostere bilirmi? Bir kac gun sonra yeniden alip denesem mi

Merhaba hanimlar. Ben kac yildir hep zamanindan once adet olurdum yani hic problem yasamadim bu konuda. Temmuzda dugunumuz oldu. Gecen ay 2si adet oldum ama simdi hic bir sey yok. Adet olmadim daha. Bugun test aldim tek cizgi gosterdi. Eger hamileysem tek cizgi gostere bilirmi? Bir kac gun sonra yeniden alip denesem mi
canım bi doktora görün eğer hamilelik şüphen yoksa :)

Bence hemen kan testine koştur allah gönlüne göre versin canım

Geç döllenme halinde idrarda hemen çıkmayabilir canım bi de kanda haktır istersen

Adetim 3 gün geçti. 4. Günde test yaptım çıkmadı ama hala adet olmadım. Bikaç gün daha geçsin yine yapıcam. Adet olayım diye beklemek ne zormuş.

Allah olmayana, isteyene çifter çifter versin ama inşallah ben olmam.

Adetim 3 gün geçti. 4. Günde test yaptım çıkmadı ama hala adet olmadım. Bikaç gün daha geçsin yine yapıcam. Adet olayım diye beklemek ne zormuş.

Allah olmayana, isteyene çifter çifter versin ama inşallah ben olmam.
Ben de seninle aynı durumdayım. Bugün 4.günüm adet günü geçeli. Sabah test yaptım negatif çıktı adet de olmadım. Ben de adet olmayayım diye bekliyorum inşallah bebiş haberi alırım birkaç güne. Senin de gönlüne göre olsun inşallah

Olmasın mı :KK66: adet olayım diye bekliyorum. Çocuk istemiyorum ki ben. Gün sayıyorum. Neden olmuyorum adet diye kurdeşen dökcem nerdeyse. 2 çocuğum var. Bir tane daha istemiyorum. Allah olmayana versin bana değil. Ayyy inşallah adet olurum.

Oylemi pardon canim,
Yanlis.okumusum
InsAllah adet olursun ozaman :)

Ya kizlar ben daha adetcolmadim. Test aldim ama bir kac gun sonra denemek istiyorum. Bide usuyorum ellerim buz gibi. Testi simdi yaparsam ne kadar zaman sonra cikabilir? Ben 5-10 dakika bekleyip cope atmisdim. Simdi yapsam yarim saat falan beklesem cikar mi. Belkide hicbir sey yok ben umutlaniyorum

Ya kizlar ben daha adetcolmadim. Test aldim ama bir kac gun sonra denemek istiyorum. Bide usuyorum ellerim buz gibi. Testi simdi yaparsam ne kadar zaman sonra cikabilir? Ben 5-10 dakika bekleyip cope atmisdim. Simdi yapsam yarim saat falan beklesem cikar mi. Belkide hicbir sey yok ben umutlaniyorum
senınle aynı durumdayım cnm bat dündü ama gelen gıden yok belım bugun cok agırdı ve gohsum ınanılmaz sıs ve hassas ama test yaptım negatiftı. bende cok umutlandım cunku ılk defa adetım gecıkıyor benım hıc gecıkmezdı ınsallah gec dollenme falandır bakalım 2 gun daha bekleyecem gelmezse kan testı yaptıracam.

Kizlarr banadaa yardimci olurmusunuz 27 agustosda adet oldum ben 1 eylulde bitti sonraa kurban bayramnindaa tam 10 gun lekelenmelerim oldu az az agustosda adetm 5 gn surmustuu ki hep adetm 7 gun surerdi adetm 36 gun suruyor adet uzunlugum dun 2 ekim adet olmam lazimdi olmadim bugunde olmadim daha test aldim bugun yaptim negatif doktoradaa gozukmustum bi sikinti varmi die herseyim temizde cikmistii anlam veremedim bn

Back
X